Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Blue Dolphin - Virtuális Delfin Terápia

A Blue Dolphin - Virtuális Delfin Terápia speciális terápia, ami a delfinek és a tenger hangját használja fel.
Ez valóban a gyógyulás új dimenzióját hozza el!

Már sok ember beszámolt arról, - többek között saját tapasztalatom is ez - hogy miután delfinekkel úszott, úgy érezte, hogy megváltozott az élete, „felébredt benne valami”. 

A delfinek szonár képességükkel, vagyis a hangjukkal látnak, mégpedig holografikus módon. A tudósok bebizonyították, hogy a szonár áthatol az anyagon. Valóságos domború képeket készítő röntgengép. A Doppler effektust felhasználva (mozgó tárgy rezgésszám változásának görbéje), a visszhang révén képesek látni a testben lévő legfinomabb áramlásokat is.

A delfinek a teljes agykapacitásukat használják. Aki megfigyeli a delfinek mozgását a vízben, az láthatja, hogy gerincük egyenes, idegi reakcióidejük azonnali, spontán összhangban élnek önmagukkal és a környezetükkel. Testük rugalmasan reagál minden helyzetre és szükségletre. Amikor megmozdítják az uszonyaikat, akkor a mozdulatok, idegrendszerük vezérletével, finom hullámokban végigfutnak a testükön anélkül, hogy görcsökbe, vagy izomfeszültségekbe ütköznének.

A frekvenciájuk alapján 4 féle agyhullámot különböztetünk meg: alfa, béta, theta, delta.

A delfinek képesek arra, hogy olyan állapotban létezzenek, amiben mind a négy agyhulllám szinte egyszerre képes működni (alpha, beta, theta, és delta).

A beta állapot megengedni, hogy logikusan tudj gondolkodni, figyelő, aktív állapot. Az alpha állapotban el tudsz lazulni és pihenni, és stresszmentesnek érezheted magad. A theta állapot hozzájuttat a gyógyuláshoz. A theta állapot pedig megadja a lehetőségét annak, hogy hozzáférhetsz az Isteni részedhez is.

Ez azt jelenti, hogy ha mindegyik egyszerre működik, egyszerre tapasztalják az összes állapot hatását, vagyis: élnek, mozognak és kommunikálnak, közben relaxált és békés állapotban vannak, és mindeközben kapcsolatban állnak az Isteni részükkel is.

Úgy is mondhatnánk, hogy a delfinek valamiféle "felébredt aggyal rendelkeznek".

A delfinek ezen képességét felhasználva született meg ez a Virtuális Delfin Terápia, mely elhozza a delfinek ajándékait azokhoz is, akik nem tudnak kiutazni egy személyes együttúszásra.

E terápia által, viszont bárkinek van rá lehetősége, hogy összekapcsolódhasson legalább virtuálisan, illetve telepatikusan a delfinek gyógyító energiával.

Kutatások is bebizonyították, hogy az emberi agyra, az emberi energiamezőre is nagyon jótékony hatással vannak a delfinhangok, és vibrációjuk.

Jótékony hatásai közül pl.:

- Csökkenti a stresszt, a depressziós állapotokat

- Hozzájárul a belső erő növekedéséhez

- Relaxál, megnyugtat, feltölt, megújít

- Segíti a gyógyulást bármely betegség esetén

- Segít beindítani az öngyógyító mechanizmust

- Visszahozza az életkedvet, az önmagadba vetett hitet, önbizalmat

- Életörömmel tölt fel

- Növeli a kreativitást

- Egyensúlyba hozza a testet

 

reiki_distance.jpgA Blue Dolphin - Virtuális Delfin Terápia az energia-gyógyítás egy intuitív változata. A kezelés során a gyógyító egy csatornaként működik a delfinek tudatosságának és energiájának továbbításában. A kliens ugyanazt az energiát kapja meg, mint amikor fizikálisan is úszna a delfinekkel, miközben hallja a tenger zúgását és a delfinek hangjait.

 

A kezelés díja: 30 perc: 6000.- Ft; 1 óra: 13.000 Ft/alkalom

 

Előzetes bejelentkezés szükséges:

bluedolphininfo@gmail.com

 

 

"Tudtad? ... hogy az EEG (elektro-enkefalográf) műszerrel végzett mérések azt mutatták, hogy a delfinek hangkibocsátása lecsendesíti az ember stresszes agyműködésének béta hullámait, és növeli a relaxált, meditatív állapothoz társuló alfa-théta hullámok aktivitását. A delfinek akusztikus hatása növelte az alanyok jobb és bal agyféltekéjének összehangoltságát is. A kutatók jó okkal feltételezték tehát, hogy a delfineknek megvan a képességük, hogy hassanak az emberi idegrendszerre és az agy elektromágneses mintáira....."

 

20080110delfinek.jpg

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Emese - Virtuális Delfin-terápia

Ön -MAG- unk megtagadott részeinek VisszaSzeretése
A Kegyelem idejét éljük és a Fény erők hatványozottan támogatják határozott szándékainkat: a bennünk lévő Szeretet növekedését.
A szeretet misztériumát, lényegi gyökerét az aspektológia révén (Ön - MAG-unk megtagadott részeinek szeretetté való visszaszeretése) révén éreztem meg. Netty hihetetlenül tiszta és önzetlen Delfinszeretettel segítője, Szeretettértartója e visszaintegrációs folyamatnak.

Ezúton is fogadja mélyérzelmű hálám. Pontosan azt értettem és éreztem meg, hogy milyen lényegi dolog Ön - MAG - unkat szeretni: amely aspektusom, jellemvonásom, arcom megtagadtam és tudatosan nem hívom vissza az Ön - MAG-am Szeretetterébe, azt jelenti lemondtam róla és más energiáknak adtam át. Más ön - MAG-am ellen dolgozó energiák veszik birtokba, saját maguk épülésére használják, és rajta kereszül futtatják programjaikat- automatizálnak, gépiesítenek, rutinosítanak. Szinte egyszerű élettani alaptevékenységünkhöz hasonlíthatnám: amit az étek közül nem veszek MAGamhoz testem -lelkem -szellemiségem táplálására megjelennek a lebontó energiák, és ők táplálkoznak a hozzánk tartozó energiákkal saját életterük fenntartására.
Nettyvel megtapasztaltam a hét fő csakra harmonizációját, hét alkalommal és katarktikus megtisztulást éltem át. Ebben az életemben ez volt a legmélyebb átformáló erő, a teremtői ön-MAG-am felé vezető szeretetúton.
Netty Fényúton való járása legyen áldott. Hálás köszönet Nettynek és méltó segítőlélektársának, hogy elindítottak és társaim a Szeretet Fényútján.
Emese (2012. január 31.)"

 


Utolsó képFacebook


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Statisztika

Online: 6
Összes: 706229
Hónap: 14530
Nap: 461