Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SPECIÁLIS DELFIN-TERÁPIÁK NÁLUNK

1. EGYÉNI DELFIN-ENERGIA KEZELÉSEK

 

Mivel nem mindenkinek adataik meg a lehetőség, hogy külföldre utazzon és a tengerben találkozzon delfinekkel, így kifejlesztettünk néhány terápiát,  - amelyekben szintén felhasználjuk a delfinek adta gyógyulási technikákat - , és így elérhetővé tettük itthon is bárki számára, aki szeretne a delfinekkel gyógyulni vagy relaxálni.

 

"Az EEG (elektro-enkefalográf) műszerrel végzett mérések azt mutatták, hogy a delfinek hangkibocsátása lecsendesíti az ember stresszes agyműködésének béta hullámait, és növeli a relaxált, meditatív állapothoz társuló alfa-théta hullámok aktivitását. A delfinek akusztikus hatása növelte az alanyok jobb és bal agyféltekéjének összehangoltságát is. A kutatók jó okkal feltételezték tehát, hogy a delfineknek megvan a képességük, hogy hassanak az emberi idegrendszerre és az agy elektromágneses mintáira....."

 

- Blue Dolphin - Virtuális Delfin Relaxáció energiakezeléssel

 

 

2. CSOPORTOS PROGRAMOK:

 

 Csoportos Delfin-Relaxációk és meditációk 
 

25-30 percen át tartó relaxációt  vagy vezetett meditációt végzünk. Behívjuk a delfinek energiáját és arra az időre belecsöppenünk az ő csodálatos világukba, ahol egyszerűen csak pihenhetsz, vagy gyógyulhatsz, a hangok és a zene által.

A delfinek az örömöt, a boldogságot, a szeretetet, játékosságot  és a szabadságot szimbolizálják, amely tulajdonságokból mostanában egyre kevesebbet tapasztalnak az emberek. A relaxációban összekapcsolódunk ezekkel az energiákkal és előhívjuk magunkból az örömöt és a játékosságot, ami nélkülözhetetlen az Élethez. 

 Engedd meg magadnak, hogy elmerülj a delfinek által közvetített gyönyörű energiákban, ami biztos vagyok benne, hogy pozitívan fog hatni a hétköznapjaidra is.

 

Folyamatosan ismétlődő csoportos programok:

-Delfinmeditáció havonta

 

 

 

 

Cikkek

Blue Dolphin Virtuális Delfin Relaxáció

netty-fekvos-csukott-szem-retusalt-masolata-kicsi.jpg

Egyéni Virtuális Delfin Relaxáció

 
2015.02.05 | Menüpont: SPECIÁLIS DELFIN-TERÁPIÁK NÁLUNK | Hozzászólások: 1

Blue Dolphin - Virtuális Delfin Terápia

 
2012.08.30 | Menüpont: SPECIÁLIS DELFIN-TERÁPIÁK NÁLUNK | Hozzászólások: 1
 


Utolsó képFacebook


Archívum

Naptár
<< December >>
<< 2017 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statisztika

Online: 4
Összes: 652926
Hónap: 13118
Nap: 607