Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ikerláng találkozás lépcsőfokai

2013.01.09

 

Úgy érzem, hogy először érdemes tisztázni, hogy mi is az ikerláng és lélektárs jelentése, mivel eléggé eltérő magyarázatokat lehet olvasni.


A Lélektársak egymáshoz nagyon közelálló rokonlelkek. A Lélektárs különbözik az Ikerlángtól. A lélektársak azért kerültek össze, mert hasonló típusú karma kiegyenlítésén, és ugyanannak a csakraenergiának a kifejlesztésén dolgoznak. A Lélektársak közötti vonzalom a szent munkán és az önmegvalósítás útján alapul. Egy lélektárs olyan, mint saját visszhangunk az anyagban, aki ugyanazon a feladaton munkálkodik, hogy Isten egyik tervét megvalósítsa. Lélektársból lehet több is, olyan lelkek, akikkel már sokszor találkozhattunk is előző életeinkben. Ezért is tűnnek rögtön az első látásra nagyon ismerősnek. Sok esetben várnak az újraegyesülésre, hogy segíthessék egymást.


Ikerlángja mindenkinek csak egy van. Ő a szellemünk másik fele. Frekvenciaszámuk megegyezik. Együtt kell lenniük, folyton folyvást az egyesülést keresik. Az Ikerlángod, olyan mint Te. Tükörképet mutat neked, ezért is nehéz elviselni, mert visszatükrözi az összes olyan tulajdonságodat, amit nem szeretsz. Addíg nem is hoz össze titeket a sors - vagy ha igen, akkor el is választ - , amíg mindkét fél saját magában meg nem találta a harmóniát, az egyensúlyt. Hiszen hogyan várhatnád el valakitől, hogy elfogadjon, ha te sem tudod saját magadat elfogadni? És hogyan tudnád elfogadni azt az embert, aki ugyanolyan mint te, ha saját magadat nem szeretedk?
Ha fejlődsz, akkor őt is emeled, ha rossz kedved van és negatív vagy, akkor őt is lehúzod.
Tehát legyél mindig pozitív!


Megemlítem még a harmadik féle kapcsolatot, a karmikus kapcsolatot. Ilyenkor a két felet közös karmájuk kiegyenlítése vonzza egymáshoz. Az ilyen kapcsolatok, vagy házasságok gyakran nehezek, de a spirituális fejlődés szempontjából fontosak.

 

Sokat foglalkoztat engem is ez a téma és van már jó néhány tapasztalatom is. Sok anyagot elolvastam, de az alábbi leírást nagyon hasznosnak találtam a saját életemben is, ami sokat segített a felismerésben és a megértésben. Nézzük meg tehát, hogy milyen szakaszai vannak az Ikerláng találkozásoknak. 7 szakaszt/ lépcsőt tudunk megkülönböztetni:

 

1. FELISMERÉS ÉS ÁTMENETI/IDEIGLENES SPIRITUÁLIS FELÉBREDÉS
2. PRÓBA
3. KRÍZIS
4. ELTÁVOLODÁS
5. MEGADÁS/ÁTADÁS
6. ÖNMEGVALÓSÍTÁS/RAGYOGÁS/MEGVILÁGOSODÁS
7. HARMONIZÁCIÓ

 


1. lépcső: FELISMERÉS ÉS ÁTMENETI/IDEIGLENES SPIRITUÁLIS FELÉBREDÉS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Mind a két fél egymásra ismer lélekszinten és úgy érzik, mintha már találkoztak volna ezelőtt is. Szinkron események övezik az újra- találkozást.

A szívcsakrák megnyílnak, és mindkét lélek gyorsan egybeolvad, összeforr egy harmadik egyesített energiává. Mindkét fél a spirituális megértések felgyorsulását tapasztalja meg.

A FELISMERÉS ÉS ÁTMENETI/IDEIGLENES SPIRITUÁLIS FELÉBREDÉS célja:
Mindkét fél emlékezetében beaktivizálja az életküldetésüket, és segítse mindkét fél tudatosságának egy magasabb szintre való felébredését.

 

2. lépcső: A PRÓBA

Ismertetőjegyei/jellemzői:

A kezdeti, de átmeneti spirituális felébredés elhalványul, kezd csökkenni. Az egó elkezd újra felbukkanni.

Az egyik, vagy mindkét fél megpróbálja ezt a kapcsolatot belepasszírozni az általános szerelem/párkapcsolati mintába, ami az egójuk vágyához és a múltbeli tapasztalatok alapján jön elő.

Belső konfliktusok jönnek felszínre. Mindkét fél sokáig azon gondolkodik/töpreng, hogy mit is tanultak eddig, hogy a másik félnek milyennek kellene lennie, és hogy ennek a kapcsolatnak hogyan kellene működnie és szolgálnia őket.

Mindkét fél párhuzamosan azt érzi, hogy vagy nagyon inspirált állapotba kerül, vagy nagyon kibillen az egyensúlyából.

Kétségek kúsznak be közéjük, és ez egyik vagy mindkét felet elbizonytalanítja, és elkezdi a másikat kritikusan és gyanúsan szemlélni.

A PRÓBA fázis célja:
Hogy előidézze azokat a már lejárt párkapcsolati mintákról alkotott mentális koncepciókat, amelyeket a felszínre kell hozni és megtisztítani.

 

3. lépcső: A KRÍZIS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Ebben a szakaszban a felek felismerik, hogy vagy elutasítják az egójuk párkapcsolatról alkotott mintáit, vagy egymást utasítják el.

A Szeretet magas rezgésű kifejeződése, ami elárasztja és átöleli az egót és a hitrendszereket, és vágyakat, ez elvezethet oda, hogy a felek megijednek és feszültek, idegesek és ellenállóvá válnak.

A félelem átveheti a helyet, és mély érzelmi kitöréseket, dühöt, agressziót, fájdalmat, szomorúságot eredményezhet. Ezzel a fázissal csak a jelenben történő maradással lehet megbirkózni, hogy átengeded magadon a feljövő érzéseket, és csak megfigyelő maradsz és elengeded/átengeded magadon őket.

A felmerülő félelmek, konfliktusok ellenére is ebben a fázisban is a felek találkoznak, összejönnek egy-egy rövidebb időre, hogy együtt lehessenek, vagy vallomást tegyenek egymásnak, vagy szeretkezzenek, vagy megbocsássanak egymásnak.
Ezek a rövid idejű találkozások viszont mindkét félnél erősíti a tudatosságot, ami belepumpálódik mindkét fél energia mezejébe.

A KRÍZIS szakasz célja:
Hogy lehetőséget biztosítson a mentális és érzelmi test gyógyulására és megérésére.


4. lépcső: AZ ELTÁVOLODÁS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Az emberi egó természetes félelme a megsemmisülés, amivel szembenéz az isteni egyesített tudatosságban, ami az Ikerlángi egyesülésbe van kódolva.

A fájdalomtest megjelenik, és a régi egó túlélési mechanizmusok beindulnak, mentális és érzelmi szinteken is. Ami megjelenik: dac, ellenszegülés, ellenállás, manipuláció, harag, büntetés, ítélkezés formájában.

Az egyik vagy mindkét fél túlcsordul érzelmileg és mentálisan is a túl sok lélekszintű fájdalommal, amik előjönnek és amelyek végül lemondásra, elhagyásra ösztönzik a feleket.
Ez az elviselhetetlen lélekszintű fájdalom az egyik vagy mindkét felet arra viszi, hogy visszavonuljon fizikailag is a másiktól és a félelem és az értelmetlenség leblokkolja a kommunikációt közöttük.

Az egyik vagy mindkét fél, ebben a fázisban eredménytelenül próbálja a kezdeti találkozásnál fellépő harmónia érzését visszaállítani.

Az ELTÁVOLODÁS fázis célja:
Előrehajtja mindkét fél egyéni (isteni) gyógyulását és a spirituális test megérését.

 

MEGJEGYZÉS:
Az egó harcokban benne maradásra való kísértés, vagy a visszavonulás nagyon csábító lehet, és nagyon is nehéz ellenállni ennek, de ez az a fázis, ami a legtöbb Ikerlángot megakadályozza a céljuk elérésében és nem képesek elérni a többi lépcsőt.

Emlékezz arra, hogy az ikerlángi kapcsolatokban nincsen helye az ítélkezésnek, és egó harcoknak. Van amikor a két fél csak két külön saját úton tanulhatja ezt meg, a saját akaratukból. A nem-szeretet alapú gondolatokat is megérzik a felek egymástól távol és ez távol tartja őket tudat alatt.

 


5. lépcső: A MEGADÁS/ÁTADÁS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

A kapcsolat iránya és eredménye megadásra kerül Isten felé (a Teremtő felé), teljes hitben és bizalomban, hogy ez az egyesülés isteni védelem alatt áll.

Teljes mértékben elfogadásra kerül, hogy az történik, ami a legjobb és ami a végcél, hogy a fizikai harmonizálás megtörténhessen a megfelelő időben. (De ehhez mindkét félnek el kell érni a teljes megtisztulás és felébredés állapotát, hogy a fizikai harmonizálás is megtörténhessen.)

De megvan a választás lehetősége, hogy valamelyik fél a saját terét és szabadságát válassza, hogy a saját útján fejlődjön.

Ebben a fázisban az együttérzés energiája visszatér és fenntartja önmagát.

A felek „szívteret” tartanak egymásnak, amíg teljesen megtapasztalják az életükben azt, (felfedezzék az életet) amire szükségük van, hogy „felébredt” emberré váljanak.

Ez az időszak a feltételnélküli szeretet művészetekbe, írásba, tanításba, zenébe, vagy más kreatív tevékenységbe való csatornázása.

A MEGADÁS/FELADÁS szakasz célja:
Hogy mindkét felet abban segítse, hogy elengedjék az egót, hogy fejlesszék a közvetítői csatornájukat/kommunikációjukat Isten felé, és hogy bebizonyítsák a teljes bizalmat Istenben, hogy minden akkor történik, amikor annak meg kell történnie. (minden a megfelelő időben és helyen történik).6. lépcső: AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁS/RAGYOGÁS/MEGVILÁGOSODÁS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Az egó meghal és az Isteni energia elárasztja a fizikai testet is.

Ez a teljes spirituális felébredéshez vezet, a teljesen felébredt isteni rész felemelkedik.

Ez a ragyogás, az Isteni Szeretet áramlásának szakasza, ami sokkal többet jelent egy romantikus párkapcsolatnál.

Ebben a fázisban a felek érzelmi, mentális és spirituális testei elérkeznek a teljes megéréshez. Új kreativitás és gyógyító képességek élednek fel, amelyekkel már másokat szolgálhatnak.

AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁS/RAGYOGÁS/MEGVILÁGOSODÁS célja:
Az Isteni Szeretet folyamatos áramlásának megalapozása/létesítése a testükön és a munkájukon keresztül, ami olyan magas szinten vibrál, ami segíti az emberek felébredését/felemelését.

 

7. lépcső: A HARMONIZÁCIÓ

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Ebben a fázisban már mindkét fél felébredt. Összejönnek a fizikai világban is, hogy összeadják /egybeolvasszák az újonnan elért energiáikat, és hogy ezt áramoltassák az újonnan egyesült potenciáljuk dinamikájába.

Mindkét fél teljesen beintegrálódik egy harmadik energiába, ami a Feltételnélküli szeretet energiája, olyan módon, ami hatással van mások felé is, hogy megnyílhasson a szívük.

A HARMONIZÁCIÓ célja:
Hogy beteljesítsék a felek a az Ikerlángi küldetésüket.

Az Ikerlángi kapcsolat azért jön az életedbe, hogy segítse az átformálódásodat arra, hogy befogadhasd és megtestesíthesd a Feltételnélküli Szeretet vibrációját.

 

Ha már Te is tapasztaltál hasonlókat az életedben, akkor remélem segít ez a kis összeállítás tisztábban látni és megérteni a történéseket.

Szeretettel:

- Netty -

 

/A fenti anyagot fordította: Ambrus Anett (Netty), 2013.01.09./

Amennyiben szeretnéd felhasználni az írást, vagy máshol is közölni, akkor kérlek legalább a forrást  jelöld meg! Köszönöm!

 

Kedves Mindenki, aki Ikerláng témában érintett!

Azért másolom ide ezt a szöveget, mert nem akarom minden komment végére leírni ugyanezt:

 

Először is szeretném leszögezni, hogy csak saját tapasztaláson alapuló infókról beszélek, és nem innen-onnan összeolvasott dolgokról. Nagyon sok kérdés merül fel az ikerláng témában, és egyre több embert foglalkoztat, vagy akár érintett is benne. Folyamatosan kapjuk mi is a segítség-kéréseket. Ezért gondoltam, hogy tisztáznék egy-két dolgot, mert szinte mindenki csak a "kapcsolatok okozta szenvedésről" tud beszámolni, amiből nem tud kilépni, és ez a függés már veszélyes is lehet egy idő után. A fenti írásban, ez a 4. lépcső.

 

Tapasztalataink szerint egyetlen módja van, hogy tanulj és továbblépj egy ilyen kapcsolatban/kapcsolatból. Ezek a kapcsolódások első körben, "múltbéli szenvedélyen alapuló kapcsolódások". Vagyis az első és a legfontosabb dolog, ha ilyen kapcsolatban találod magad, hogy meg kell nézni a közös múltatokat, fel kell tárni, és fel kell oldani az egészségtelen, traumákon alapuló szálakat és kötődéseket közöttetek. Csak akkor láthatod tisztán saját magadat és őt is a kapcsolatban, ha már nem régi emlékek mozgatnak, és látod, hogy milyen szálak is fűznek össze valójában. Ezek a kapcsolatok olyan mély karmikus sebeket hordoznak, és ezért ilyen fájdalmakkal teli általában a kapcsolat, mert a találkozáskor a múlt emlékei élednek újjá (aktivizálódnak) és ezek kezdenek mozgatni mindkettőtöket.

 

Csak ezek megértése és oldása után tudtok továbblépni, és akkor lehet látni, hogy van-e még dolgotok és tanítani-valótok egymásnak ebben az életetekben. Lehet,hogy igen, de lehet, hogy nem. Ez mindenkinél egyéni, hogy mit vállalt erre az életére.

 

Tehát a találkozások elsődleges célja a két fél között a múltbeli blokkok feloldása és megértése.
Ebben a fázisban tudunk segíteni annak, aki kéri. A weboldalon a részleteket megtaláljátok, hogy hogyan és milyen feltételekkel.

 

WEBOLDAL
E-mail: eletiranytu@gmail.com

 

enlightenedFIGYELEM! Mivel már többen is jeleztétek, hogy nem akarjátok megadni az e-mail címeteket a hozzászólásokhoz, ezért hívom fel a figyelmet, hogy nem is  kell!  A HOZZÁSZÓLÁS- Cím mezőbe a hozzászólás címét írjátok, és nem kell a saját e-mail címet írni!  

 

FELHÍVÁS! Köszönöm mindenkinek, aki beküldött adatokat a kis kutatásomhoz!

Ezen a linken találjátok majd az észrevételeimet!

http://eletvitelitanacsadas.webnode.hu/kutatas/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

KisBocs - Ikerláng

2016.05.08 13:01

Sziasztok!

Elolvasás után rögtön magamra/magunkra ismertem a cikkből. Sajnos nálam most ismét fájdalmas periódus van.
7 éve, a születésnapomon találkoztunk először, és csak álltunk, néztük egymást, alig szóltunk egymáshoz, csak álltunk egymás mellett. Akkor jött az életembe, amikor sikerült kimondanom, hogy készen állok egy kapcsolatra. (Nem telt el 2-3 óra, megjelent )Szépen, lassan összejöttünk, de egy hónap után ő szakított velem, és összejött egy másik lánnyal. Azt hittem meghalok. Közben rájött, hogy nem boldog azzal a lánnyal, véget ért a kapcsolatuk pár hónap után. Onnantól jött egy év kínlódás. Hétvégente volt, hogy összefutottunk szórakozóhelyeken, de még nem is köszönt soha, csak nézett, és valahogy mindig oda került, ahol én voltam. Egy év után Ő lépett oda hozzám, és én mentem. Lassan, óvatosan alakult ki a "közös életünk", mintha tükröt tartottak volna elém végig. Megláttam benne magam. Ébredtem, amikor ő kelt, hiába töltöttük külön az éjszakát, hívott, amikor a nevét kerestem a telefonomban, kiteljesedtünk a munkában (azonos a munkaterületünk is), fájt, ami neki, és neki is fájt, ami nekem, hiába voltunk kilóméterekre egymástól. Volt, hogy este csak ültünk a teraszon két beszélgetés között, némán, és mosolyogtunk, mint kiderült ugyanazon. Elkezdte azt a mondatot, amit el akartam kezdeni, feltettem azt a kérdést, amit fel akart tenni. Megvettem azt a boltban, amit ő is kinézett, és fordítva. Nem volt jelentősége időnek, pénznek. Rengetegszer mondta, hogy csak az nyugtatja meg, ha meglát, és én is így voltam vele.
Így töltöttünk el öt csodás évet. Szép volt, jó volt, de öt év után nálam beindult az egó. -Miért nem élünk még közös otthonban együtt? -Miért nincs még gyerekünk?- Biztos nem szeret, biztos nem néz úgy rám már...És az helyett, hogy ezt megbeszéltem volna vele, szakítottam. Szerettem, ő is szeretett, tudom, láttam, éreztem, de már késő volt. Ennek már fél éve. Azóta tudom, hogy rossz döntés volt. Minden porcikáman érzem Őt, minden éjjel vele álmodom, még mindig érzem az illatát. (Volt, hogy vezetés közben a bal kezem és lábam egyik pillanatról a másikra remegni kezdett, és egész nap nem múlt el. Este megtudtam, mi történt vele, megértettem mi volt ez a remegés) Ő hallani sem akar rólam, annyira haragszik, hogy elfordul, ha véletlenül összefutunk. Én pedig napról napra élettelenebb vagyok. Azóta nincsenek színek, ami korábban éltetett most félelmet okoz, a gyomorgörcs állandó vendégem. Mindenben Ő van, egy bokorban, egy búzaszálban, a napfelkeltében, mindenhol. És persze a lelkemben. Sokszor éreztem azt, hogy a lelkem ki akar törni, szinte már fájt a mellkasom. Korábban sosem sírtam, az volt nálam a sírás, ha könnybe lábadt a szemem. Most van, hogy egy rendszámtól, ami hasonlít az övére patakokban folynak a könnyeim. Van, hogy belül annyira fáj valami, hogy üvöltenék. Addig amig nem olvastam el a cikket azt hittem, megőrültem. Most talán mégsem.
Kedves Fórumozók! Mit gondoltok?
Köszönöm, ha valaki válaszol.
Szép napot!
KisBocs

Kata - Re: Ikerláng-KisBocs

2016.06.20 21:45

Szia kedves KisBocs!
Remélem segít egy saját tapasztalaton alapuló gondolat,amivel igazából más írásaiban is találkozhatsz...
Ne keresd mindenhol,ne sírj...kezd el szeretni az életet és ön Magad...Nélküle
Érezd,hogy milyen volt Vele,hogy milyen voltál mellette,legyél olyan újra..Magabiztos,egészséges gondolkodású teljes Ember!Köszönd meg,hogy megtörtént légy hálás érte...feltétel nélkül szeresd ön magad is!
Jönni fog...csak légy őszinte tükörképe önmagadnak!( tölts időt magaddal..tedd fel magadnak a kérdéseket,amiket Tőle kérdeznél és próbálj válaszolni rájuk...mindenre a legőszintébben...!)
Nekem segített és most is ezt teszem...fáj néha,de megéri
....

Türkiz zöld - Re: Ikerláng

2016.06.27 14:56

Szia!Sztem meg próbálkozz,ha ez van köztetek,akkor szóba fog állni veled,ha nem is elsőre.Nem ez az amiert érdemes küzdeni?Főleg ha ezek szerint Elég"szerencsés"vagy,ha te még láthatod is.Sztem az ritka,hogy van vele kapcsolatod így is valamilyen szinten.

Anne - Re: Ikerláng

2016.09.28 11:34

Szia!
Sajnos pont ezt érzem. Fizikai fájdalmat jelent a hiánya. Mar. Borzasztó.

Ági - Nincs több várakozás

2016.09.24 07:31

Sziasztok! Ne már, ne csináljátok. Az egész ikerláng sztorit mi ikerlángosok tudjuk megváltoztatni. Az egész világ ellenünk van az Ádám Éva sztori óta( Ádám ikerlángja lilith volt, csak a történetről senki nem beszél) . El tudjátok képzelni az mennyi idő és mennyire erős karma? Az ikerláng energiánk átviszi!!!
Itt az idő! Nem kell lerakni, várni, tisztulni, szinteket méricskélni. A leszületett ikerláng párok együtt lehetnek. Feladat nélkül is. Csak szét kell törni a régi mintát

Türkiz zöld - Ikerláng?

2016.06.27 14:16

Sziasztok!Két részben írom.Szerintem ez az egész egy igazi nagy mélyszívas, igazi torkos!Nem mesélni való,nagyon nem vicces,és nem kellemes általában.Fájt már itt valakinek valami úgy igazán belül,ami mardos?Tuti!Ezt kell felszorozni millióval,hozzáadni az elmúlhatatlant.Egyszer megkérdezte hogy csak nem rá vártam?Hogyan lehet várni valakire akiről nem gondolod hogy eljön,csak bolondnak gondolod magad,mikor azt képzeled,hogy nem lehet ennyi,szeretnie kell.És hopp tényleg jön,hogy történt?Pedig vártam rá,és ez után is csak szivtam. Egy egész életen át képes lennék várni rá,mert minden egyes nappal jobban,és jobban szeretem,úgy ahogy van,az egész elbaszott kis életével szarcsomagjaval együtt.Az ő mosolya kell,az ő ölelése,minden ,ami Ő!Ha lenne valakim miatta úgy dobnék mindent ahogy van. Nem is nagyon akarok már senkit,magamhoz kötni vkit,ha nem vagyok képes szereteni,csak elfogadom. Inkább bevállalom az egyedüllétet,jó nagy hülyeség.Bár néha még most is megpróbálok kerseni vkit.Viszont erős a kétely bennem,hogy ez az egész nem is igaz...Ilyen a vilagon sincsen,ámítás,ikerláng szerelem,persze.Az előttem író Kisbocsnak üzenném,hogy próbálkozz,ha tényleg az lenne,szóba fog állni veled....

Szilvi - Re: Ikerláng?

2016.08.14 20:44

Szia Türkisz! pont így vagyok vele ahogy te, csak Én rájöttem hogy sok sok évet kellhet még rá várni, mire rájön, hogy nem tud nélkülem élni, inkább szenved ő is, mint én, úgy gondoltam, kipróbálom tudok-e valakit szeretni rajta kívül, mert Én mindent megpróbáltam és nem akar velem randizni az ikerlángom, csak amikor véletlen találkozunk akkor Ő mindig szomorú, aztán felvidítom kicsit, beszélgetünk ennyi, mivel Ő foglalt nem akar kilépni a kapcsolatából , nem mer, nem tudja elengedni a jelenlegi kapcsolatát, így úgy döntöttem keresek egy barátot magamnak. Ez sikerült is jól elvagyunk, de persze, mondtam neki a barátomnak, hogy nem csalom meg , de ha az Ikerlángom az igazi azt mondja, hogy Ok akar velem randizni akkor vele igen, és azt is mondtam a barátomnak, hogy együttélés semmi komolyabb nem lesz, ha ezt így elfogadja akkor jó és ez így egyelőre jól működik, és tudom szeretni, de az ikerlángom 100 milliószorosan imádom, de most nem láthatom még kb vagy 1 hónapig annyira hosszú kínkeserves ez az időszak, hogy nem láthatom és nem beszélhetek vele. De valahogy csak kibírom.

Türkiz zöld - Re: Re: Ikerláng?

2016.08.27 20:52

Szia Szilvi!Te legalább láthatod. Mondanám, hogy irigyellek, de nem. Az sem lehet egyszerű. Én nem láthatom, nem beszélhetek vele, csak akkor ha ő is akarja.Nem teszek semmi rosszat, mégsem áll velem szóba utána,igazán leleményesen tud lekoptatni, és eltűnni. Aztán Kb. a semmiből tűnik elő, varázsütésre kb. Mindig elmondja amit szokott,ahogy az évek telnek egyre többet,cifrábban, meg szebbeket, aztán találkozás, és úgy vág ki mint macskát .... hogy aztán újra. Sose boldog igazán, mégis inkább folyton mást választ,mindenkit nagyon szeret... elvileg engem is:)),és bánja, aztán mégis az egyszerűbbet választja,a tapasztaltat. Végülis elég sok nő van még rajtam kívül a földön:) Mondanám hogy csak egy szemét, de nem az. Úgy jó ahogy van, a kis szarcsomagjával együtt tökéletes. Erre mondja a kis segítségem, hogy de nem érdemlem meg hogy úgy viselkedjen velem, ahogy a más nőkkel,és az is értem van, hogy még nem. Az egyetlen ember akit igazán szeretek, bárhogy is legyen, mindent igazán megbocsájtok neki,úgy mintha mi sem történt volna.Elfelejtni sem tudom,minden technika csődöt mondd,ha megpróbálom vele álmodom, vagy azt hiszem őt látom stb., nem telt el úgy nap mióta ismerem(sok év), hogy ne gondoltam volna rá. Mindig olyan szomorúnak tűnik a képein, mint én, kivéve ha találkozunk, ő dilis, én dilis. Bár nem tudom most mi lehet vele. Fogalmam sincs láthatom e újra, de elfogadásba lépek segítséggel megint, szóval azt mondogatom magamnak, hogy ha dolgunk van egymással, és ha szükségem van rá az életemben, akkor itt lesz újra. Bár szörnyű lesz nélküle az élet, ha sosem lehetünk együtt rendesen, de akkor ez van. Viszont neked úgy lesz! (azt hiszem így kell mondani helyesen:)

Eperke - Re: Ikerláng?

2016.09.03 18:32

Türkiz zöld
Nem irigyellek. Hasonlókat éreztem mint te!!!!!
Nagyon kemény és ijesztő! A gyermekeim segítettek a túlélésben.....

Eperke - Ikerláng-lélektárs

2016.09.03 17:06

Javítok :) Házasok vagyunk még mindig,nem voltunk.
És gyermekkori elvált családból származunk.

Eperke - Ikerláng-lélektárs

2016.09.03 16:58

Sziasztok!
A mi történetünk 3 éve tart és most tartunk a 4.pontnál....azt hiszem.
Mindkettőnk házas volt,én két gyermekkel előnyben.
Most neki született meg a gyermeke. Így sejthetitek,közöttünk fizikai átélés,megélés nem történt. Ami nehezített még egy kicsit,hogy a családunk ne legyen elég, közös családi, baráti társaságban vagyunk. Most érzem azt ,hogy el kell engedjem,mert tapasztalnia kell. Ami engem illet,azt érzem, hogy nem félek már az egyedülléttől. Sőt azt sugallja valami,hogy valamiért egyedül kell lennem,de a válás még nem fogalmazódott meg bennem,vagy csak nem merem kimondani ;). Mindketten szeretjük a párjainkat,mindketten tanultunk,tanulunk tőlük. Mindketten elvált családból származunk,és mindkettőnk kapcsolatában a probléma a másik hidegsége. Egész kiskorom óta voltak látásaim,érzéseim,hogy valahol vár a másikfelem de hosszú út lesz odáig. Csakis a tiszta igaz szerelemre vártam és hittem,hogy van ,és az éltet,hogy megéljem és egyesüljünk. Természetesen a férjembe szerelmes voltam....aztán kihűtött és maradt a szeretet elfogadás. Ami persze a kérdés.....együtt lehetünk e ebben az életben úgy, hogy mindenki csak úgy sérüljön körülöttünk , hogy túl is élje,vagy hiába ismertem meg nem leszünk együtt soha...????? És az vajon fájni fog? Vagy boldoggá tesz minket? Én egyedül gyerekekkel, ő családdal???? Furcsa fintor lenne....és ha én nem kezdeményezem az egyedüllétet akkor a sors rásegít,vagy akadályozom a tanulást????? Sok itt a kérdés..... :)

Türkiz zöld - Ikerláng?

2016.06.27 16:18

Sziasztok!Annyit még, nem szeretnék senkit megbántani,de érdemes átgondolni,hogy azert mert azt hiszed,hogy ez az,az nem azt jelenti hogy tényleg ikerlangod.Sztem ez egy kurva fájdalmas dolog,es tenyleg a semmiből tűnik elő,nincs kapcsolat,csak eltűnik,kíméletlenül,majd megjelenik valahogy a semmiből(nem azert mert fbn az ismerősöm,csak mindig megtalaljatok egymast.).Nem látni,nem tudni semmit a masikról, hol hosszabb,hol rövidebb,hol nagyon hosszú ideig.De megis ha be álmodsz az majd teljesül,nem tudod kiverni a fejedbő stb...Bár egy hónap is rettenetesen hosszú tud lenni.Hat meg évek.Rettenetes. A szerencsések,akik csak akkor talalkoznak,mikor mind a ketten keszen allnak egymasra.Csak azért tudom hogy ő az, mert megmondták,bar elotte rakerestem az alapjan,ami infokat kaptam es az ikerlangra bukkantam,de kérdés nélkül mondtak aztán ki,hogy ez az.Es nekem egy sima jo szerelem jo lenne vele,mert sose tudhatom hogy kiérdemelhetem,hogy lassam e meg,lehesünk együtt. Nem akarok beszelni róla senkinek,fecsegni a semmiről,csak annak az egy embernek aki megért,mas nem .Nem segíti az elfogadast,es a varakozast szerintem.Hiszen hogyan tudsz helyesen várni,vagyis nem várni,ha közben olyan emberek társaságát kersed akikkel beszélhetsz róla....Anélkül is fájdalmas,hátha meg beszélni is kell róla.

Szilvi - Re: Ikerláng?

2016.08.14 20:26

Igen teljesen igazad van én is pont így vagyok vele, és nagyon hiányzik már kb 2,5 hónapja hogy nem találkoztunk és ez annyira hosszú ídő.

Izabella - Leonida66@azet.sk

2016.08.09 12:55

Fiú, szul. febr . 7 , 1971,
lány jún.6. 1969 /01óra 30 perc/

Türkiz zöld - Ikerláng?

2016.06.27 14:21

Folyt.Kov.Megtetszene más és azt hinném képes vagyok mást is megkedvelni,oh az nem,mert jön a semmiből,es löki a félig felrakott játékaim az asztalról.Úgy visz mindent es Mindenkit ahogy van.Míg ő végig megy minden olyan nőn akin...Velük kezd kapcsolatot,ők az értékesek stb.Addig nekem ezek a kis találkozások jutnak,szerelmi vallomások sokszínűen,valtozatosan.Persze biztos masnak is így osztja a szerelmet.Azt hiszem egyedül fogok maradni.Nekem Nélküle csak egy fél életem van,és ez az élet így hatlamas szenvedés tud lenni.Elvagyok egyedül,próbálom élvezni a nyarat,kedvelni dolgokat,de igy semmi nem az igazi.Csak ő hianyzik az életemből.Néha jobb,néha roszabb. Minden egy fél öröm,fél boldogság.Szeretném utálni őt,nem gondolni rá,mégis mindig beferkőzik az álmaimba,a gondolataimba,mikor próbálom nem tudni ki ő,Egész könyvet tudnék kiadni,2 köteteset vele.Legalabb vki jól szorakozna,én meg agyon kereshetném magam..És nem igaz az egész egyébként sem.Nem igaz,talpra fel,és ne olvasgassatok ilyeneket,és senki ne áltassa magát abban a hitben hogy van ilyen.Bocsi.

Türkiz zöld - Ikerláng?

2016.06.27 14:21

FOLYT.köv.Nekem nem akarták megmondani hogy ő az jó pár éve, magammal foglalkozzam,ne várjam.Csak egy van aki a zárba illik.Ki az?Nem tudhatom még.Aztán jott a folyamatos info, egymásnak lettünk teremtev,mennyire egymas tükrei vagyunk,nagyon ossze vagyunk kotve,aranygombolyag,erősödnöm kell,milyen erős kapcsolat van köztünk,hozzam húzza minden,mint a mágnes stb.Nem látom,tehetem a kispolcra. Es mivel ő egy látó ismerősöm,aki legutóbb segített talpra állni ami legurvabb zuhanás volt eddig,es ezert halas is vagyok neki,rendbe vagott nagyjaból.De most hogy újra megjelent a nem is tudom semmiből,elmondta ez az ismerősöm hogy ő az+ szép előbbi infokbol párral kiegészítve.Még nem érdemel meg de most.már jó lenne ha megmaradna a kapcsolat. Nem hiszek ebben sem igazán azok utan ahogy megint történt,bár de, mert életemben nem akartam semmit úgy mint ezt,és örök reménykedő vagyok.De nem lett jobb,hogy tudom.Sőt! Még ténylegesen legyilkolni sem tudom magam,annal jobban tudok kis hülyeségeket élvezni az életbe,vagy ahhoz is gyáva vagyok ki tudja.Néha azt gondolom ezért igazán nem volt érdemes megszületnem,nehez arra is rájönnöm mit csinálnék szívesen fene nagy szabadsagomban,nehéz nelküle.Én csak maradjak kedves,osszam a szeretetet továbbra is.Újra megjelent,úgy vártam Istenem,magam sem hittem már el egy ideje hogy lesz még valami.(ne várjam,haha),Nem volt olyan nap,hogy ne gondoltam volna rá,vele álmodni,emlékezni az érintésére,mindenre.És most jött Ő meg az újabb vallomás,de nem akart mégsem találkozni kivételesen,így még rosszabbul érint.(szar volt kapcsolat épp akkor,amit persze tagadott,én meg nem mondtam h tudok mindent,+sok nő Körülötte,mind khm)inkabb elérhetetlenné teszi magat.En meg csak befogom a szám újra,nem hisztizek,mint a "bnői".Megérteni megint őt is.Majd én megint elfogadásra lépek.Most már hét éve szívok,és sem haragudni,sem elfelejteni,sem máshoz hozzáérni nem tudok,sőt érdemben másik kapcsolatot kezdeni sem,szeretni.Pedig engem utálhat a legjobban ,annak ellenére hogy tök mást mondd ő is,és látó ismerősöm is. Őt szeretem,csak ő kell,csak minden ő.Minden észérvnek ellentmondd a hülye felem.Én ezt senkinek nem kívanom amit ez az egész jelent,ikerláng.Próbálok erős lenni,kezdeni magammal újra valamit,viszont olyan ,mintha minden erőlködesem,szorulásba vagy hasmenésbe vegződne.És most megint újra álljak talpra.Minek gondolok még rá?Mi lesz velem megint?Hogy teszem túl rajta magam20-djára?Majd valahogy.Hogyne,csak hogyan?Igazán ostobának érzem magam amiert őt szeretem.Egy rendes pasit akarok,teli a világ velük,és mégsem jön,ha mégis véletlen igen,akkor megjelenik újra.Nem tudom mit érez meg.Nekem ő volt az első(bár azt gondoltam majd utána beindul az élet,de csak ő indult be mindig)és az egyetlen is,bár azt hazudtam neki hogy volt 2 másik is az ő érdekében,de meg így sem fogdosott össze elég férfi gondolom,hogy erdemes legyek arra hogy baratnője legyek,minta többiek,akik tökéletesek,fiatalok blabla.De valahogyan mindig megtaláljuk egymást,2 hét,3 hónap,fél év,1 év stb.És most 2,év után is megtalált,hogy újra a mélybe zuhanjak,nem mintha olyan sikeres lett volna a felejtés,miutan azért én tavaly részesülhettem a szerencsében hogy megláttam vkivel,de legalább képes voltam élni valamennyire.

Alexandra - Ikerláng

2016.04.20 01:46

Kedves mindenki! Én is szeretném a segítségeteket vagy a véleményeiteket kérni, hogy tisztázzak pár dolgot magamban. A szerelmi életemről tömören. Még sosem volt párkapcsolatom így szerelmes sem voltam még. Hiszek a szerelemben de eddig még nem találtam meg, amit teljesen elfogadok. Addig is azzal töltöm az időm ,hogy fejlődjek, megismerjem önmagam. Van 2 férfi az életemben. Az első személlyel való kapcsolatom hasonlít ahhoz amit Tímea leírt. Nagyon közel állunk egymáshoz. Mintha bele látna az agyamba. Befejezzük egymás mondatait. Tudom, hogy ebben a pillanatban ő ért meg a legjobban és ő is ismer a legjobban még saját magamnál is. Viszont én nem érzem azt amit ő. Még is akkor miért lehet az, hogy ő annyira hasonló mint én?
A másik személy pedig nagy hatással van rám. Ő a kollégám. Egy cégnél dolgozunk bár nem ugyan azon a területen még is nap mint nap látom. Vicces de még mindig emlékszem mikor először megláttam ahogy majdnem az összesre. Két szemet láttam amik engem bámultak. Sosem éreztem ilyet. Olvastam bár olyanokról, hogy "pillangók a gyomorban", szédülés vagy mintha" fejbe kólintottak volna" de ezt meghagytam a tündérmesékre. De igen is hogy létezik. Persze én másképpp fogalmaznék. Mindenesetre egyszerre jó és rossz érzés. Azt sem tudtam hová fussak mikor már meg tudtam mozdulni a bénultságtól. Nem értettem, hogy mi történhetett. Furcsa de meg nem tudtam volna mondani, hogy hogy is nézki külsőleg. Csak a szemeire emlékeztem. Biztonságban érzem magam melette, mintha minden megálna és csak ketten lennénk. Nagy késztetést éreztem/zek, hogy megöleljem pedig nem is szeretek ölelkezni.Próbáltam elkerülni, hogy meneküljek tőle és ettől az érzéstől de az élet mindig közbe szól! Szó szerint ha kell belebotlok. Így hát nem küzdök ellene , elfogadtam. Ha nem is lesz semmi a dologból úgy fogok vissza tekinteni rá mint egy csodás élményre.
Ti mit gondoltok? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Alexandra

Tímea - Segítség!!!

2016.04.20 01:06

Kedves olvasók! A segítségetekre lenne szükségem. Ikerláng vagy lélektárs? Egyszerűen nem tudok dűlőre jutni.van egy férfi az életemben akivel nagyon egy hullám hosszon tudok lenni. Befejezzük egy más mondatait, kitaláljuk egymás szavait és akkor is tudjuk mire gondol a másik mikor más nem. Majdnem minden dologban ugyan azt szeretjük. Egymás tükörképei. Sokszor mondják,hogy"mint két tojás(persze ezt nem a külsőségekre értik)"Elég bizzar mert még sohasem voltam így senkivel és néha megrémiszt mert majdnem hogy jobban ismer saját magamnál. De! Nem érzek iránta semmit. Semmi vonzalmat . Számomra egy igaz barát. Ő viszont többet érez és nem tudom mit tegyek. Lehet hogy ez az egész majd szépen lassan kibontakozik? Lélektárs vagy ikerláng?! Válaszaitokat előre is köszönöm! Timi

Krisztina.................................................. - ............................................

2016.03.24 11:38

Értem én, de miért kerülünk idő előtt össze? Mi most másodszorra készülünk szétmenni,mert még mindig nem vagyunk abban a fázisban, ami az utolsó...de ha most túljutunk, messze elkerüljük egymást,mert nem akar többet egyikőnk sem fájdalmat okozni. Mi a megoldás? mi mind a ketten akarjuk,de mégis folyton a balhék....

Miri - merima@freemail.hu

2016.02.24 15:07

Hello. 2 férfi van az èletemben. Az egyik a volt pàrom akit nagyon nehezen engedtem el és egy òriàsi szeretet èrzek irànta. A spirituàlis vàlaszteràpia módszerèvel kimutattàk hogy ő a màsodlagos lèlekcsalàdom tagja amely 70 szemèlyből àll. A màsik fèrfi az elsődleges lelekcsoportom tagja es beleszerettem de nem folytathatjuk a kapcsolatot mivel csalados. Azt szeretnem kérdezni hogy lehet közülük egyik az ikerlángom? Az ikerlángom mindig a z elsődleges lèlekcsalàdom tartozik vagy nem tartozik sehova?