Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ikerláng találkozás lépcsőfokai

2013.01.09

 

Úgy érzem, hogy először érdemes tisztázni, hogy mi is az ikerláng és lélektárs jelentése, mivel eléggé eltérő magyarázatokat lehet olvasni.


A Lélektársak egymáshoz nagyon közelálló rokonlelkek. A Lélektárs különbözik az Ikerlángtól. A lélektársak azért kerültek össze, mert hasonló típusú karma kiegyenlítésén, és ugyanannak a csakraenergiának a kifejlesztésén dolgoznak. A Lélektársak közötti vonzalom a szent munkán és az önmegvalósítás útján alapul. Egy lélektárs olyan, mint saját visszhangunk az anyagban, aki ugyanazon a feladaton munkálkodik, hogy Isten egyik tervét megvalósítsa. Lélektársból lehet több is, olyan lelkek, akikkel már sokszor találkozhattunk is előző életeinkben. Ezért is tűnnek rögtön az első látásra nagyon ismerősnek. Sok esetben várnak az újraegyesülésre, hogy segíthessék egymást.


Ikerlángja mindenkinek csak egy van. Ő a szellemünk másik fele. Frekvenciaszámuk megegyezik. Együtt kell lenniük, folyton folyvást az egyesülést keresik. Az Ikerlángod, olyan mint Te. Tükörképet mutat neked, ezért is nehéz elviselni, mert visszatükrözi az összes olyan tulajdonságodat, amit nem szeretsz. Addíg nem is hoz össze titeket a sors - vagy ha igen, akkor el is választ - , amíg mindkét fél saját magában meg nem találta a harmóniát, az egyensúlyt. Hiszen hogyan várhatnád el valakitől, hogy elfogadjon, ha te sem tudod saját magadat elfogadni? És hogyan tudnád elfogadni azt az embert, aki ugyanolyan mint te, ha saját magadat nem szeretedk?
Ha fejlődsz, akkor őt is emeled, ha rossz kedved van és negatív vagy, akkor őt is lehúzod.
Tehát legyél mindig pozitív!


Megemlítem még a harmadik féle kapcsolatot, a karmikus kapcsolatot. Ilyenkor a két felet közös karmájuk kiegyenlítése vonzza egymáshoz. Az ilyen kapcsolatok, vagy házasságok gyakran nehezek, de a spirituális fejlődés szempontjából fontosak.

 

Sokat foglalkoztat engem is ez a téma és van már jó néhány tapasztalatom is. Sok anyagot elolvastam, de az alábbi leírást nagyon hasznosnak találtam a saját életemben is, ami sokat segített a felismerésben és a megértésben. Nézzük meg tehát, hogy milyen szakaszai vannak az Ikerláng találkozásoknak. 7 szakaszt/ lépcsőt tudunk megkülönböztetni:

 

1. FELISMERÉS ÉS ÁTMENETI/IDEIGLENES SPIRITUÁLIS FELÉBREDÉS
2. PRÓBA
3. KRÍZIS
4. ELTÁVOLODÁS
5. MEGADÁS/ÁTADÁS
6. ÖNMEGVALÓSÍTÁS/RAGYOGÁS/MEGVILÁGOSODÁS
7. HARMONIZÁCIÓ

 


1. lépcső: FELISMERÉS ÉS ÁTMENETI/IDEIGLENES SPIRITUÁLIS FELÉBREDÉS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Mind a két fél egymásra ismer lélekszinten és úgy érzik, mintha már találkoztak volna ezelőtt is. Szinkron események övezik az újra- találkozást.

A szívcsakrák megnyílnak, és mindkét lélek gyorsan egybeolvad, összeforr egy harmadik egyesített energiává. Mindkét fél a spirituális megértések felgyorsulását tapasztalja meg.

A FELISMERÉS ÉS ÁTMENETI/IDEIGLENES SPIRITUÁLIS FELÉBREDÉS célja:
Mindkét fél emlékezetében beaktivizálja az életküldetésüket, és segítse mindkét fél tudatosságának egy magasabb szintre való felébredését.

 

2. lépcső: A PRÓBA

Ismertetőjegyei/jellemzői:

A kezdeti, de átmeneti spirituális felébredés elhalványul, kezd csökkenni. Az egó elkezd újra felbukkanni.

Az egyik, vagy mindkét fél megpróbálja ezt a kapcsolatot belepasszírozni az általános szerelem/párkapcsolati mintába, ami az egójuk vágyához és a múltbeli tapasztalatok alapján jön elő.

Belső konfliktusok jönnek felszínre. Mindkét fél sokáig azon gondolkodik/töpreng, hogy mit is tanultak eddig, hogy a másik félnek milyennek kellene lennie, és hogy ennek a kapcsolatnak hogyan kellene működnie és szolgálnia őket.

Mindkét fél párhuzamosan azt érzi, hogy vagy nagyon inspirált állapotba kerül, vagy nagyon kibillen az egyensúlyából.

Kétségek kúsznak be közéjük, és ez egyik vagy mindkét felet elbizonytalanítja, és elkezdi a másikat kritikusan és gyanúsan szemlélni.

A PRÓBA fázis célja:
Hogy előidézze azokat a már lejárt párkapcsolati mintákról alkotott mentális koncepciókat, amelyeket a felszínre kell hozni és megtisztítani.

 

3. lépcső: A KRÍZIS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Ebben a szakaszban a felek felismerik, hogy vagy elutasítják az egójuk párkapcsolatról alkotott mintáit, vagy egymást utasítják el.

A Szeretet magas rezgésű kifejeződése, ami elárasztja és átöleli az egót és a hitrendszereket, és vágyakat, ez elvezethet oda, hogy a felek megijednek és feszültek, idegesek és ellenállóvá válnak.

A félelem átveheti a helyet, és mély érzelmi kitöréseket, dühöt, agressziót, fájdalmat, szomorúságot eredményezhet. Ezzel a fázissal csak a jelenben történő maradással lehet megbirkózni, hogy átengeded magadon a feljövő érzéseket, és csak megfigyelő maradsz és elengeded/átengeded magadon őket.

A felmerülő félelmek, konfliktusok ellenére is ebben a fázisban is a felek találkoznak, összejönnek egy-egy rövidebb időre, hogy együtt lehessenek, vagy vallomást tegyenek egymásnak, vagy szeretkezzenek, vagy megbocsássanak egymásnak.
Ezek a rövid idejű találkozások viszont mindkét félnél erősíti a tudatosságot, ami belepumpálódik mindkét fél energia mezejébe.

A KRÍZIS szakasz célja:
Hogy lehetőséget biztosítson a mentális és érzelmi test gyógyulására és megérésére.


4. lépcső: AZ ELTÁVOLODÁS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Az emberi egó természetes félelme a megsemmisülés, amivel szembenéz az isteni egyesített tudatosságban, ami az Ikerlángi egyesülésbe van kódolva.

A fájdalomtest megjelenik, és a régi egó túlélési mechanizmusok beindulnak, mentális és érzelmi szinteken is. Ami megjelenik: dac, ellenszegülés, ellenállás, manipuláció, harag, büntetés, ítélkezés formájában.

Az egyik vagy mindkét fél túlcsordul érzelmileg és mentálisan is a túl sok lélekszintű fájdalommal, amik előjönnek és amelyek végül lemondásra, elhagyásra ösztönzik a feleket.
Ez az elviselhetetlen lélekszintű fájdalom az egyik vagy mindkét felet arra viszi, hogy visszavonuljon fizikailag is a másiktól és a félelem és az értelmetlenség leblokkolja a kommunikációt közöttük.

Az egyik vagy mindkét fél, ebben a fázisban eredménytelenül próbálja a kezdeti találkozásnál fellépő harmónia érzését visszaállítani.

Az ELTÁVOLODÁS fázis célja:
Előrehajtja mindkét fél egyéni (isteni) gyógyulását és a spirituális test megérését.

 

MEGJEGYZÉS:
Az egó harcokban benne maradásra való kísértés, vagy a visszavonulás nagyon csábító lehet, és nagyon is nehéz ellenállni ennek, de ez az a fázis, ami a legtöbb Ikerlángot megakadályozza a céljuk elérésében és nem képesek elérni a többi lépcsőt.

Emlékezz arra, hogy az ikerlángi kapcsolatokban nincsen helye az ítélkezésnek, és egó harcoknak. Van amikor a két fél csak két külön saját úton tanulhatja ezt meg, a saját akaratukból. A nem-szeretet alapú gondolatokat is megérzik a felek egymástól távol és ez távol tartja őket tudat alatt.

 


5. lépcső: A MEGADÁS/ÁTADÁS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

A kapcsolat iránya és eredménye megadásra kerül Isten felé (a Teremtő felé), teljes hitben és bizalomban, hogy ez az egyesülés isteni védelem alatt áll.

Teljes mértékben elfogadásra kerül, hogy az történik, ami a legjobb és ami a végcél, hogy a fizikai harmonizálás megtörténhessen a megfelelő időben. (De ehhez mindkét félnek el kell érni a teljes megtisztulás és felébredés állapotát, hogy a fizikai harmonizálás is megtörténhessen.)

De megvan a választás lehetősége, hogy valamelyik fél a saját terét és szabadságát válassza, hogy a saját útján fejlődjön.

Ebben a fázisban az együttérzés energiája visszatér és fenntartja önmagát.

A felek „szívteret” tartanak egymásnak, amíg teljesen megtapasztalják az életükben azt, (felfedezzék az életet) amire szükségük van, hogy „felébredt” emberré váljanak.

Ez az időszak a feltételnélküli szeretet művészetekbe, írásba, tanításba, zenébe, vagy más kreatív tevékenységbe való csatornázása.

A MEGADÁS/FELADÁS szakasz célja:
Hogy mindkét felet abban segítse, hogy elengedjék az egót, hogy fejlesszék a közvetítői csatornájukat/kommunikációjukat Isten felé, és hogy bebizonyítsák a teljes bizalmat Istenben, hogy minden akkor történik, amikor annak meg kell történnie. (minden a megfelelő időben és helyen történik).6. lépcső: AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁS/RAGYOGÁS/MEGVILÁGOSODÁS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Az egó meghal és az Isteni energia elárasztja a fizikai testet is.

Ez a teljes spirituális felébredéshez vezet, a teljesen felébredt isteni rész felemelkedik.

Ez a ragyogás, az Isteni Szeretet áramlásának szakasza, ami sokkal többet jelent egy romantikus párkapcsolatnál.

Ebben a fázisban a felek érzelmi, mentális és spirituális testei elérkeznek a teljes megéréshez. Új kreativitás és gyógyító képességek élednek fel, amelyekkel már másokat szolgálhatnak.

AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁS/RAGYOGÁS/MEGVILÁGOSODÁS célja:
Az Isteni Szeretet folyamatos áramlásának megalapozása/létesítése a testükön és a munkájukon keresztül, ami olyan magas szinten vibrál, ami segíti az emberek felébredését/felemelését.

 

7. lépcső: A HARMONIZÁCIÓ

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Ebben a fázisban már mindkét fél felébredt. Összejönnek a fizikai világban is, hogy összeadják /egybeolvasszák az újonnan elért energiáikat, és hogy ezt áramoltassák az újonnan egyesült potenciáljuk dinamikájába.

Mindkét fél teljesen beintegrálódik egy harmadik energiába, ami a Feltételnélküli szeretet energiája, olyan módon, ami hatással van mások felé is, hogy megnyílhasson a szívük.

A HARMONIZÁCIÓ célja:
Hogy beteljesítsék a felek a az Ikerlángi küldetésüket.

Az Ikerlángi kapcsolat azért jön az életedbe, hogy segítse az átformálódásodat arra, hogy befogadhasd és megtestesíthesd a Feltételnélküli Szeretet vibrációját.

 

Ha már Te is tapasztaltál hasonlókat az életedben, akkor remélem segít ez a kis összeállítás tisztábban látni és megérteni a történéseket.

Szeretettel:

- Netty -

 

/A fenti anyagot fordította: Ambrus Anett (Netty), 2013.01.09./

Amennyiben szeretnéd felhasználni az írást, vagy máshol is közölni, akkor kérlek legalább a forrást  jelöld meg! Köszönöm!

 

enlightenedFIGYELEM! Mivel már többen is jeleztétek, hogy nem akarjátok megadni az e-mail címeteket a hozzászólásokhoz, ezért hívom fel a figyelmet, hogy nem is  kell!  A HOZZÁSZÓLÁS- Cím mezőbe a hozzászólás címét írjátok, és nem kell a saját e-mail címet írni!  yes

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

KisBocs - Ikerláng

2016.05.08 13:01

Sziasztok!

Elolvasás után rögtön magamra/magunkra ismertem a cikkből. Sajnos nálam most ismét fájdalmas periódus van.
7 éve, a születésnapomon találkoztunk először, és csak álltunk, néztük egymást, alig szóltunk egymáshoz, csak álltunk egymás mellett. Akkor jött az életembe, amikor sikerült kimondanom, hogy készen állok egy kapcsolatra. (Nem telt el 2-3 óra, megjelent )Szépen, lassan összejöttünk, de egy hónap után ő szakított velem, és összejött egy másik lánnyal. Azt hittem meghalok. Közben rájött, hogy nem boldog azzal a lánnyal, véget ért a kapcsolatuk pár hónap után. Onnantól jött egy év kínlódás. Hétvégente volt, hogy összefutottunk szórakozóhelyeken, de még nem is köszönt soha, csak nézett, és valahogy mindig oda került, ahol én voltam. Egy év után Ő lépett oda hozzám, és én mentem. Lassan, óvatosan alakult ki a "közös életünk", mintha tükröt tartottak volna elém végig. Megláttam benne magam. Ébredtem, amikor ő kelt, hiába töltöttük külön az éjszakát, hívott, amikor a nevét kerestem a telefonomban, kiteljesedtünk a munkában (azonos a munkaterületünk is), fájt, ami neki, és neki is fájt, ami nekem, hiába voltunk kilóméterekre egymástól. Volt, hogy este csak ültünk a teraszon két beszélgetés között, némán, és mosolyogtunk, mint kiderült ugyanazon. Elkezdte azt a mondatot, amit el akartam kezdeni, feltettem azt a kérdést, amit fel akart tenni. Megvettem azt a boltban, amit ő is kinézett, és fordítva. Nem volt jelentősége időnek, pénznek. Rengetegszer mondta, hogy csak az nyugtatja meg, ha meglát, és én is így voltam vele.
Így töltöttünk el öt csodás évet. Szép volt, jó volt, de öt év után nálam beindult az egó. -Miért nem élünk még közös otthonban együtt? -Miért nincs még gyerekünk?- Biztos nem szeret, biztos nem néz úgy rám már...És az helyett, hogy ezt megbeszéltem volna vele, szakítottam. Szerettem, ő is szeretett, tudom, láttam, éreztem, de már késő volt. Ennek már fél éve. Azóta tudom, hogy rossz döntés volt. Minden porcikáman érzem Őt, minden éjjel vele álmodom, még mindig érzem az illatát. (Volt, hogy vezetés közben a bal kezem és lábam egyik pillanatról a másikra remegni kezdett, és egész nap nem múlt el. Este megtudtam, mi történt vele, megértettem mi volt ez a remegés) Ő hallani sem akar rólam, annyira haragszik, hogy elfordul, ha véletlenül összefutunk. Én pedig napról napra élettelenebb vagyok. Azóta nincsenek színek, ami korábban éltetett most félelmet okoz, a gyomorgörcs állandó vendégem. Mindenben Ő van, egy bokorban, egy búzaszálban, a napfelkeltében, mindenhol. És persze a lelkemben. Sokszor éreztem azt, hogy a lelkem ki akar törni, szinte már fájt a mellkasom. Korábban sosem sírtam, az volt nálam a sírás, ha könnybe lábadt a szemem. Most van, hogy egy rendszámtól, ami hasonlít az övére patakokban folynak a könnyeim. Van, hogy belül annyira fáj valami, hogy üvöltenék. Addig amig nem olvastam el a cikket azt hittem, megőrültem. Most talán mégsem.
Kedves Fórumozók! Mit gondoltok?
Köszönöm, ha valaki válaszol.
Szép napot!
KisBocs

Alexandra - Ikerláng

2016.04.20 01:46

Kedves mindenki! Én is szeretném a segítségeteket vagy a véleményeiteket kérni, hogy tisztázzak pár dolgot magamban. A szerelmi életemről tömören. Még sosem volt párkapcsolatom így szerelmes sem voltam még. Hiszek a szerelemben de eddig még nem találtam meg, amit teljesen elfogadok. Addig is azzal töltöm az időm ,hogy fejlődjek, megismerjem önmagam. Van 2 férfi az életemben. Az első személlyel való kapcsolatom hasonlít ahhoz amit Tímea leírt. Nagyon közel állunk egymáshoz. Mintha bele látna az agyamba. Befejezzük egymás mondatait. Tudom, hogy ebben a pillanatban ő ért meg a legjobban és ő is ismer a legjobban még saját magamnál is. Viszont én nem érzem azt amit ő. Még is akkor miért lehet az, hogy ő annyira hasonló mint én?
A másik személy pedig nagy hatással van rám. Ő a kollégám. Egy cégnél dolgozunk bár nem ugyan azon a területen még is nap mint nap látom. Vicces de még mindig emlékszem mikor először megláttam ahogy majdnem az összesre. Két szemet láttam amik engem bámultak. Sosem éreztem ilyet. Olvastam bár olyanokról, hogy "pillangók a gyomorban", szédülés vagy mintha" fejbe kólintottak volna" de ezt meghagytam a tündérmesékre. De igen is hogy létezik. Persze én másképpp fogalmaznék. Mindenesetre egyszerre jó és rossz érzés. Azt sem tudtam hová fussak mikor már meg tudtam mozdulni a bénultságtól. Nem értettem, hogy mi történhetett. Furcsa de meg nem tudtam volna mondani, hogy hogy is nézki külsőleg. Csak a szemeire emlékeztem. Biztonságban érzem magam melette, mintha minden megálna és csak ketten lennénk. Nagy késztetést éreztem/zek, hogy megöleljem pedig nem is szeretek ölelkezni.Próbáltam elkerülni, hogy meneküljek tőle és ettől az érzéstől de az élet mindig közbe szól! Szó szerint ha kell belebotlok. Így hát nem küzdök ellene , elfogadtam. Ha nem is lesz semmi a dologból úgy fogok vissza tekinteni rá mint egy csodás élményre.
Ti mit gondoltok? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Alexandra

Tímea - Segítség!!!

2016.04.20 01:06

Kedves olvasók! A segítségetekre lenne szükségem. Ikerláng vagy lélektárs? Egyszerűen nem tudok dűlőre jutni.van egy férfi az életemben akivel nagyon egy hullám hosszon tudok lenni. Befejezzük egy más mondatait, kitaláljuk egymás szavait és akkor is tudjuk mire gondol a másik mikor más nem. Majdnem minden dologban ugyan azt szeretjük. Egymás tükörképei. Sokszor mondják,hogy"mint két tojás(persze ezt nem a külsőségekre értik)"Elég bizzar mert még sohasem voltam így senkivel és néha megrémiszt mert majdnem hogy jobban ismer saját magamnál. De! Nem érzek iránta semmit. Semmi vonzalmat . Számomra egy igaz barát. Ő viszont többet érez és nem tudom mit tegyek. Lehet hogy ez az egész majd szépen lassan kibontakozik? Lélektárs vagy ikerláng?! Válaszaitokat előre is köszönöm! Timi

Netty - Ikerláng megoldás és továbblépés

2016.03.25 08:44

Kedves Mindenki, aki Ikerláng témában érintett!

Először is szeretném leszögezni, hogy csak saját tapasztaláson alapuló infókról beszélek, és nem innen-onnan összeolvasott dolgokról. Nagyon sok kérdés merül fel az ikerláng témában, és egyre több embert foglalkoztat, vagy akár érintett is benne. Folyamatosan kapjuk mi is a segítség-kéréseket. Ezért gondoltam, hogy tisztáznék egy-két dolgot, mert szinte mindenki csak a "kapcsolatok okozta szenvedésről" tud beszámolni, amiből nem tud kilépni, és ez a függés már veszélyes is lehet egy idő után.

Tapasztalataink szerint egyetlen módja van, hogy tanulj és továbblépj egy ilyen kapcsolatban/kapcsolatból. Ezek a kapcsolódások első körben, "múltbéli szenvedélyen alapuló kapcsolódások". Vagyis az első és a legfontosabb dolog, ha ilyen kapcsolatban találod magad, hogy meg kell nézni a közös múltatokat, fel kell tárni, és fel kell oldani az egészségtelen, traumákon alapuló szálakat és kötődéseket közöttetek. Csak akkor láthatod tisztán saját magadat és őt is a kapcsolatban, ha már nem régi emlékek mozgatnak, és látod, hogy milyen szálak is fűznek össze valójában. Ezek a kapcsolatok olyan mély karmikus sebeket hordoznak, és ezért ilyen fájdalmakkal teli általában a kapcsolat, mert a találkozáskor a múlt emlékei élednek újjá (aktivizálódnak) és ezek kezdenek mozgatni mindkettőtöket.

Csak ezek megértése és oldása után tudtok továbblépni, és akkor lehet látni, hogy van-e még dolgotok és tanítani-valótok egymásnak ebben az életetekben. Lehet,hogy igen, de lehet, hogy nem. Ez mindenkinél egyéni, hogy mit vállalt erre az életére.

Tehát a találkozások elsődleges célja a két fél között a múltbeli blokkok feloldása és megértése.
Ebben a fázisban tudunk segíteni annak, aki kéri. A weboldalunkon a részleteket megtaláljátok, hogy hogyan és milyen feltételekkel.

http://www.ujtudatossag.hu
E-mail: ujtudatossaginfo@gmail.com

Szeretettel:
Netty

Krisztina.................................................. - ............................................

2016.03.24 11:38

Értem én, de miért kerülünk idő előtt össze? Mi most másodszorra készülünk szétmenni,mert még mindig nem vagyunk abban a fázisban, ami az utolsó...de ha most túljutunk, messze elkerüljük egymást,mert nem akar többet egyikőnk sem fájdalmat okozni. Mi a megoldás? mi mind a ketten akarjuk,de mégis folyton a balhék....

Miri - merima@freemail.hu

2016.02.24 15:07

Hello. 2 férfi van az èletemben. Az egyik a volt pàrom akit nagyon nehezen engedtem el és egy òriàsi szeretet èrzek irànta. A spirituàlis vàlaszteràpia módszerèvel kimutattàk hogy ő a màsodlagos lèlekcsalàdom tagja amely 70 szemèlyből àll. A màsik fèrfi az elsődleges lelekcsoportom tagja es beleszerettem de nem folytathatjuk a kapcsolatot mivel csalados. Azt szeretnem kérdezni hogy lehet közülük egyik az ikerlángom? Az ikerlángom mindig a z elsődleges lèlekcsalàdom tartozik vagy nem tartozik sehova?

Netty - Segítség, akinek Ikerláng ügyben oldásra van szüksége

2016.01.31 18:44

Sziasztok!

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani az újfajta kezelésünket, melynek segítségével helyre lehet tenni a kapcsolatokat. Legyen az ikerláng vagy lélektárs. Fel tudjuk venni a kapcsolatot a Spirituális Vezetőddel, akinek fel lehet tenni kérdéseket, akár ikerláng ügyben is. Az üzeneteket mi csatornázzuk feléd, és ha kell, akkor oldunk is, újenergiás gyógymóddal.

Ha valakinek segítségre van szüksége, akkor nyugodtan keressen meg.

Részleteket a weboldalon meg lehet találni, vagy privátban írni az alábbi e-mail címre.
Az új weboldalunk címe: www.ujtudatossag.hu
E-mail címünk: ujtudatossaginfo@gmail.com

További szép napokat kívánok!
Netty

Anita - tothanita021588@freemail.hu

2016.01.30 15:25

Azt szeretném kérdezni hogy, akkor mi a helyzet ha az ikerlángom,és a lelkitersám 2 különböző ember????

Netty - Re: tothanita021588@freemail.hu

2016.01.31 18:37

Kedves Anita!

Ha elolvasod a fenti szöveget, akkor megértheted, hogy mi a különbség az ikerláng és a lélektárs között. Ikerlángból csak egy van, lélektársként több ember is lehet melletted. Vagyis az ikerlángod más ember, mint a lélektársaid.
üdv.
Netty

Kriszta - takriszta123@gmail.com

2015.02.21 00:49

Sziasztok! :) Van egy titkos ikerlang csoportom a Facebookon, ahol sokan szeretettel tanítjuk és gyogyitjuk egymást, es segítünk egymásnak átvészelni a várakozás időszakát. Együtt fejlődünk, megbeszljük napi szinten az érzéseinket, hogy minél könnyebbé Tegyük ezt a nem egyszer, de csodákkal teli kapcsolódát. Akinek van kedve csatlakozni, irjon üzenetet az e-mail címemre. :)

Anna - Re: takriszta123@gmail.com

2015.04.11 16:06

Szia Kriszta,
én is egy ilyn kapcsolatban erzem magam, nem hittem benne, meg nem tapasztaltam. Mi a 4. lepcsönel tartunk. A parom teljesen eltavolodott töllem, de a szakitast keptelen kimondani. Borzasztoan szenvedünk mindketten. Felek, hogy ö inkabb a multjat valassza, ahelyet, hogy eselyt adjon nekünk. Remelem par tanacsal segiteni tud valaki.

Üdv. Anna

Kriszta - Re: takriszta123@gmail.com

2015.09.23 15:28

Kedves Kriszta.
sZERETNEK EN IS BELEPNI EBBE A TITKOS CSOPORTBA HA LEHETSEGES MERT MAR AZ IKERLANG KAPCSOLATOT ELEM 2 eve es senki nem ert meg es nagyon ki vagyok.Halasan köszönöm a valaszod.Szeretettel Toth Krisztina

Szia Nagyné Emi vagyok . - Re: takriszta123@gmail.com

2015.09.23 20:58Több mint egy hónapja , illetve lassan két hónapja éljük
meg azt a hatalmas energia tüzet .Nekem vannak fenntartásaim , én 59 -lenc vagyok , ő meg 30.minc éves .

vicenzo - Re: Re: takriszta123@gmail.com

2016.01.12 20:32

ajjai...

szeretnék kapcsolódni - Re: takriszta123@gmail.com

2015.10.16 23:38

vicenzo - Berlin

2016.01.12 20:26

az már tapasztoltunk, a SZIVEMmel

Medalia - henrich.michi@hotmail.com

2015.01.30 09:40

Kedves olvasok, a tanacsotokra van szüksegem. 2 eve elek boldog de olykor nehez tavkapcsolatban a parommal, akiröl most mar bizonyos vagyok, hogy a lelki tarsam. Ami nehezze tette szmomra a kapcsolatot a legelejetöl fogva, hogy tudtam, ereztem, nem ö az ikerlangom. Mindemellett kitarottunk egymas mellett, es mindketten hatalmasat fejlödtünk es sokat segitettünk egymasnak, öszinte szeretettel. Feltem, hogy mikor jön el a nap, amikor az ikerlangom berobban az eletembe, es nekem bucsut kell intenem valakinek, aki tiszta szivvel szeret, es akit tiszta szivvel szeretek. Eljött az idö, de ahelyett, hogy elszakadnek paromtol, egyre biztosabban latom, hogy szüksegem van ra ebben a nehez konstellavioban es nem szeretnek nelküle elni. Ö erzi, latja, hogy min megyek keresztül es eljutott oda, hogy partolja az ikerlangommal valo egyesülest, es mellettem marad. Ö viszont, ha igyekszik is elfogadni a parom, szive melyen az elszakadast akarja, hogy csak vele legyek es senki massal es nagy nyomast gyakorol ram. Ugy erzem, hogy mind a kettejükre szüksegem van, es egyikük nelkül nem jutunk tovabb a fejlödesben, ami vegül mindharmunknak azt hozza, amire szüksegünk van. Megvalosithato-e az egyensuly harmunk között, hosszutavon müködhet-e igy a dolog? Ugy erzem, szetszakadok, ha az ikerlangom ne fogadja el, es vegül ugy dönt, hogy a minden helyett a semmit valasztja, es meg egy eletet kell varnunk, hogy a hetedik lepcsöfokig elerjünk.
Kedves Netty, kedves olvasok, minden tanacsot es hozzaszolast nagyon köszönök es sok eröt es kitartast kivanok mindenkinek!

Anna - Re: henrich.michi@hotmail.com

2015.12.11 15:27

Kedves Medalia!ugyanebben a cipőben járok mint te ;) baratomnak szegenynek bevallottam h ikerlángomat szeretem :o szakitottam is vele miatta...Remeltem, h akkor talalkozunk de semmi. Es rajottem h baraton nelkul se tudok elni. Te beszelsz langoddal?
Hogy ismerkedtetek meg?minden erdekel ;) :-* utána meselek en is .szep napot szia!

Maczo anna - Debrecen

2015.11.12 10:36

Nagyon érdekes, elgondolkoztató számomra. Koszonom.

Kata - hova tovább?

2015.07.25 17:18

Szia!
Van egy kapcsolatom,ha jól érzem ikerláng...
A történetünk nem egyszerű,mert nem vagyunk szabadok,azaz én már külön váltam és a gyermekeimet egyedül nevelem,de ott 2 kisfiú,feleség,ami önmagában sem hétköznapi és nem egyszerű
4 éve tart..sok különválással...és az újra találkozások örömével
Az első fontos epizód a kapcsolatunk legelején volt.amikor csak ültünk egymás mellett az autóban egymás kezét fogva,csak néztük egymást,ezt Ő hozta Nekem,ott akkor az egész múltamat hátra hagytam,otthon voltam,soha nem szabadította így fel senki a lelkemet,biztonságban voltam.Azóta megtépáztuk a kapcsoltunkat és csak azt tudjuk,hogy mindketten ugyan azt érezzük ,ebben a tarthatatlan állapotban,hazugsággal mások felé,Ő gyötrődik,nem tudja melyik kezébe harapjon...
Sok újra kezdés után,most megint el kell engedjem,nem akarom,de egy idelye hajt belülről az érzés,hogy így kapom vissza igazán,ami bennem letisztult az az,hogy Ő vagy senki más,ha kell engedek,vissza kell ,hogy találjon.Ahol Ő tart,egy szintel talán visszább ,amit kimond,hogy tudja,nem volt és nem lesz többet ez csak Velünk...
Most Hallottam elöször az ikerlángról...
Nem tudom hova tartunk,vagy hosszú ez az út még,mert keserves külön...
Csak azt tudom,hogy Én mit szeretnék,és hogy egy fél ember vagyok nélküle,de nem ragaszthatom magamhoz,engednem kell és most nem vissza engedni azonnal első szóra,amíg nincs bizonyság arról tényleg átgondolta és nem csak a csillapíthatatlan vágy hajtja,hogy itt megint megnyugodhat egy időre..amikor vissza jön mindig megkérdez.."és holnap mi lesz"?Nem tudok rá válaszolni,csak annyit szoktam mondani,hogy holnap boldogabban ébredünk,mert láttuk,éreztük egymást..
Egy- egy óra a heteimből ,de ezek az órák sokkal hosszabbak mint az eddigi tudatlanságban eltöltött 30x év!
Szóval valahol valamikor már találkoztunk,nincs az érzés,hogy 1000 éve ismerem,csak tudom itt belűl,látom a szemeiben,érzem az ölelésén..ikerláng vagy nem ,ha Ő nincs Én sem vagyok
Köszönöm,hogy leírhattam