Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mire jó a Delfin-Relaxáció?

Relaxáció Delfinekkel

Több ezren, akik megtapasztalták már az együttúszást a delfinekkel, arról számoltak be, hogy „felébredt bennük valami…”


A delfinek szonár képességükkel, azaz a hangjukkal látnak, mégpedig holografikus módon. A tudósok bebizonyították, hogy a szonár áthatol az anyagon. Valóságos domború képeket készítő röntgengép. A Doppler effektust felhasználva (mozgó tárgy rezgésszám változásának görbéje), a visszhang révén képesek látni a testben lévő legfinomabb áramlásokat is. A kibocsátott hangok, vibrációk által gyógyító hatással vannak az emberre.

Számos kutatás bebizonyította, hogy a delfinhangok, vibrációk, az emberi agyra, az emberi energiamezőre rendkívül jótékony hatással vannak

"Az EEG (elektro-enkefalográf) műszerrel végzett mérések azt mutatták, hogy a delfinek hangkibocsátása lecsendesíti az ember stresszes agyműködésének béta hullámait, és növeli a relaxált, meditatív állapothoz társuló alfa-théta hullámok aktivitását. A delfinek akusztikus hatása növelte az alanyok jobb és bal agyféltekéjének összehangoltságát is. A kutatók jó okkal feltételezték tehát, hogy a delfineknek megvan a képességük, hogy hassanak az emberi idegrendszerre és az agy elektromágneses mintáira....."

 

ddd.jpgEzekből kiindulva készítettrelaxing-in-the-lagoon.jpgem el a legújabb letölthető delfinrelaxációt, amit ajánlok Bárkinek szeretettel, aki csak pihenni, relaxálni és feltöltődni szeretne.

A "Delfin Relaxáció Titaniával" (25:43 min. hosszú) tulajdonképpen egy vezetett meditáció, amely egy utazás a delfinek világába, miközben hallhatod a tenger zúgását és a delfinek hangját.

Érdemes naponta legalább egyszer meghallgatni, hogy kiegyensúlyozza az energiáidat; miközben ellazulsz, stresszmentes állapotba kerülsz, feltöltődsz és megújulsz! Nem beszélve arról a mellékhatásáról, hogy elérhetsz vele egy olyan inspirált állapotot, ahol új, kreatív ötleteid megszülethetnek!
Ezt én már tapasztalom!

 

A meditációt megvásárolhatod, melynek ára 1300.- Ft. Bankkártyával egyszerűen és gyorsan lehet kiegyenlíteni. Amikor megkaptuk az összeget, akkor elküldjük a meditáció linkjét, ahonnan le tudod tölteni mp3-ban, és máris hallgathatod.

Ha szeretnéd megrendelni akkor küldj egy e-mailt:

Info: bluedolphincentre@gmail.com
 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Éva - Bp.

Sziasztok! Nekem is nagyon klassz tapasztalásokat hoz, én minden reggel meghallgatom és már utána a napom is jobban indul. Köszi! :-)

Kriszta - Delfin relaxáció

Sziasztok!
Én már hete óta hallgatom minden nap, és egyre mélyebb állapotba tud levinni. Kb. a harmadik meghallgatás után kezdtem érezni, hogy egyre jobban ki tud kapcsolni, és ha felteszek valamilyen kérdést az elején, amire szeretnék választ kapni, akkor a meditáció végére mindig megérkezik a válasz! Hihetetlen! Azóta rengeteg, új kreatív ötlettel is gazdagabb lettem már, amiket megvalósíthatok. Köszönöm!

 


Utolsó képFacebook


Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Statisztika

Online: 17
Összes: 907669
Hónap: 19198
Nap: 804