Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PILLANGÓ ÉS TENGERI ESSZENCIA Konzultáció

 
Azoknak ajánlom, akik az önismeret útját járják és fejlődni szeretnének minden szinten, emellett fontos számukra a harmonikus átalakulás. Ehhez nyújt segítséget ez az egyik legfinomabban és leghatásosabban működő energetikai eszköz.

  

" A pillangó tökéletes harmónában kapcsolja össze az Eget és a Földet, és szimbolizálja az átalakulást."

 Kép 

A Pillangó és Tengeri Esszencia Konzultáció egy teljesen új lehetőséget nyújt, hogy az esszenciák segítségével minden szinten harmóniába kerülj Önmagaddal és a körülötted élő emberekkel is.

 

 

Tanácsos követni a delphoi jós bölcs tanácsát:
"Ismerd meg Önmagad".
Mert, ha valóban megismered Önmagad, akkor el is fogadod olyannak, amilyen. Ez az előfeltétele annak, hogy másokat is elfogadj.

Ha Te változol, akkor a környezeted is változik körülötted.

  A Pillangó és Tengeri Esszenciák hatásosak mindenki számára,- ha hiszel benne, ha nem. Mivel, ha használod a cseppeket, rezgésszinted felemelkedik és máris más szemszögből látod a világot.

A konzultáció kényelmes környezetben, egy személyes beszélgetés keretében történik. Személyre szabott konzultáció keretében, a problémáid okának feltárása után ingával és kártya segítségével választjuk ki, hogy mely esszenciák kerüljenek a Te egyéni esszenciakeverékedbe, melyet pár napon belül kapsz majd meg.

Az esszencia keverékedet otthon, napi cseppek formájában kell alkalmazni.

   

Kép
  

 Az esszenciakeverék természetesen nem fogja megoldani helyetted a problémáidat illetve "feladataidat", de segít rávilágítani arra, hogy mi a helyes út amerre elindulj és meglásd a fényt, ha kilátástalannak is érzed a helyzetet. Bevonzza számodra azokat az embereket, szituációkat, lehetőségeket, amelyek mind hozzásegítenek a fejlődéshez és a továbblépéshez.

"Hiszen Te Önmagad vagy a kulcsa mindennek."

 

Kép

 

   Pillangó Esszenciák hatására végbemenő átalakulás folyamán magasabb rezgésszintre emelkedsz, továbbá segít, hogy ténylegesen kapcsolatba kerülj a lelkeddel, ezáltal egyensúlyba hozza belső harmóniádat.

 
A Tengeri Esszenciák pedig segítenek, hogy kapcsolataink (pl. párkapcsolat, szülő-gyermek kapcsolat, munkahelyi kapcsolatok stb...) váljanak harmónikusabbá szintén a rezgésszint felemelésével, valamint képesek feloldani a benned lévő múltbeli blokkokat is.

 

Kép

  
   "Ha harmóniában vagy Önmagaddal, akkor harmóniában leszel a környezeteddel is"

  
Ha Te is szeretnéd megtapasztalni az esszenciák hatását, várlak szeretettel.

 

A konzultáció díja, mely tartalmazza a személyes cseppeket is: 7.000 Ft.-

 
 

Az esszencia-készlet tartalmaz Delfin és Bálna esszenciát is.

  Amennyiben szeretnél róluk többet tudni, klikk ide

  

 

TAPASZTALATOK az Esszenciákkal kapcsolatban:

 
"Kedves Anett! Köszönetet szeretnék mondani neked és rajtad keresztül a Pillangó és tengeri eszencia terápiát küldőknek!
Tapasztalataim: A kúra amit végig csináltam arra volt hivatott az Életem ezen szakaszán, hogy segítsen megoldanom egy, már közel 1,5 éve meglévő problémámat.
A 16 nap alatt amíg a cseppeket szedtem, sokkal figyelmesebb voltam a körülöttem zajló eseményekre. Több mindent érzékeltem a világomból, bár volt amit még akkor nem értettem. Volt mélypont, szárnyalás, elszigetelődés stb.
A kúra ideje alatt leírt, és akkor még nem értett dolgok, mostanra teljesen érthetővé váltak. Erőt kaptam, hogy kimondjam magamból az érzéseket, és az adott pillanatban a megfelelő módon hangot adjak a belőlem feljövő érzéseknek, meglátásoknak.
Mostantól nem cipelem magamban hetekig-hónapokig a nehézségeket, hanem ott, akkor, a MOST-ban rendezem a nehézséget. Ma visszanézve hihetetlen, hogy voltam képes éveken keresztül benne tartani magam helyzetekben. (Gabi, 2008. 01.18.)"

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

T. - Tapsztalás a Pillangó és Tengeri Esszenciákkal

Az Esszenciákkal való kapcsolatom már évek óta elkezdődött. Amikor valami sarkalatos ponthoz érek az életemben, akkor mindig készíttetek cseppeket. Már a cseppek összeállítása előtti napon is elkezdek valami izgalmat érezni, hogy "jajj de jó, most valami új dolog fog belépni az életembe, a cseppek segítségével". Mindig nagyon várom, hogy megkapjam a cseppeket.
Nálam azonnal működésbe lép. Ha délelőtt elkezdem szedni, akkor már délután biztosan történik valami. A cseppek úgy hatnak, hogy bevonzzák azokat az eseményeket, embereket, találkozásokat az életembe, amik a problémám megoldása felé vezetnek. Fantasztikus! Persze nagyon kell figyelni közben, hogy észrevegyem a jeleket és a szinkron eseményeket, amik ilyenkor megsűrűsödnek. Mindig új kalandok bontakoznak ki előttem, amikor az esszenciák elkezdenek hatni! Ajánlom Mindenkinek, hogy próbálja ki!
Szeretettel: T.

K.E. - Pillangó és Tengeri Esszenciákról visszajelzés

A Pillangó - és Tengeri esszenciákkal 2006-ban kerültem kapcsolatba, ha jól emlékszem. Méghozzá "véletlenül", teljesen más miatt, meditációs alkalmak miatt jutottam el Alianához és ott találkoztam ezzel a lehetőséggel. Akkoriban nagyon nehéz lelki időszakot éltem meg, egy kofliktusos helyzet volt szakmai téren, amit ezekkel az esszenciákkal is sikerült nagymértékben helyretenni és oldani. Ráadásul akkoriban voltam intenziv kapcsolatban az ikerlángommal, és abban is sok segitséget kaptam az esszenciák megvilágositó, gyógyitó erejétől.

Érdekes módon, állitólag az esszenciák mindenkinél másképp hatnak, rám pl. úgy, hogy mindig beszedem az előirt adagot, addig nem érzek semmi változást, aztán ahogy véget ért a kúra, robbanásszerűen elkezdenek fejlődni vagy kibomlani köröttem azok a dolgok, helyzetek, amiknek megoldására a cseppeket kértem.

Ez igy volt idáig. Most is rég akartam már menni és kérni egy adagot, mivel épp egy karmikus helyzet és kapcsolat közepén vagyok és igyekszem minél jobban megoldani, de az akadályok néha megoldhatatlannak tetszenek.. Ilyenkor segitenek a cseppek átlendülni a problémákon és a magasabb rezgésszintre emeléssel új szemszögből rávilágitani a dolgokra.

Szóval most is összeállitottuk a megfelelő adagot. Megjegyzem, nagyon szeretem a cseppekre való ráhangolódást, azt h. összefoglalhatod a problémád, és együtt megkeressük az alapvető kérdést a helyzettel kapcsolatban, aztán ahogy kiválasztjuk most már kártyákkal az összetevőket, én mindig megkérem Alianát, mesélje el milyen tartalmakat is hordoznak a kiválasztott eszenciák, ez is segít nekem ráhangolódni a megoldásra. Ráadásul megdöbbentően pontos az a kép, ami ilyenkor kirajzolódik a problémáról, rólam, vagy a másik emberrel való kapcsolatomról.

Most pl. az örömre és kreativitásra kell koncentrálnom (mivel egy kreativ projekt közepén vagyok), viszont nagyon-nagyon mély félelmekkel is kell foglalkoznom, amikről nem is tudtam h. bennem a kérdéshez kapcsolódnak! És azért mesélem ezt, mert lehet h. az ember egyre tudatosabban áll a dolgokhoz, de most szinte az első bevett cseppektől kezdve érzem a változást magamon is, és a másik reagálásain is! Igazán meglepő volt, mivel eddig mint mondtam csak a végén éreztem meg mindig és sajna olyan is volt, h. a változás jött, de mégsem ismertem fel, nem tudtam vele mit kezdeni.

Szóval azt gondolom, bár az esszenciák tudat alatt idéznek elő alapvető változásokat, ahhoz, h. le tudjuk aratni a gyümölcsüket, tudatosan oda kell figyelni a változásra, az apróbb és nagyobb jelekre is és élni kell vele tudnunk! (Bp., 2011. márc. 13.)

 


Utolsó képFacebook


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Statisztika

Online: 6
Összes: 706228
Hónap: 14529
Nap: 461