Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AURA SOMA®  KONZULTÁCIÓ

 

AZ AURA SOMA® SZÍNRENDSZER 

Kép  

    

 

Az egészség a lélek természete. Lehet-e hatékonyabb forrása, mint a szépség és a harmónia. Az Aura-Soma® a lélek terápiája, mely felfedező útra hív, hogy megtaláljuk igazi énünket, testi, lelki egyensúlyunkat.
Lelki oldalról közelíti meg problémáinkat, hasznos lehet pl. függőségi ügyeink tisztázásában, önbizalomhiány esetén, érzelmeink kifejezésében, intuíciónk javulásában, külső-belső átalakulásunkban.  


" A 4 válsztott üveg, mint 4 kicsi ablak , bepillantást enged lelkünk aktuális állapotára, rajtuk keresztül felismerhetjük aktuális lehetőségeinket, céljainkat és az eszközöket, melyek segítségével elérhetjük azokat."

 

 
Ahogyan ez a csodálatos színgyógymód segíthet nekünk...

 

 Kép

    
Az Aura-Soma® egy izgalmas színgyógymód, általa a természet dinamikus, élő energiáit használjuk, segít például abban, hogy:

- nyugodtabbak legyünk,
- újra felfedezzük életkedvünket,
- javuljanak kapcsolataink,
- jobban értékeljük önmagunkat és képességeinket,
- több szeretetet és törődést érezzünk,
- kiegyensúlyozottabbak legyünk,,
- átalakuljon az életünk,
- elfogadjuk intuíciónkat,
- felfedezzük: igazi önmagunkat, belső szépségünket, egyéni adottságainkat, jelenünk céljait, egészségi állapotunk mélyebb okait, és azokat az ajándékokat, amelyekkel az életünkben találkozunk.
Ez a tudás javítja közérzetünket és a külső-belső harmóniánkat, segít, hogy képességeinket felismerve, lehetőségeinket jobban kihasználjuk.
Az Aura-Soma számtalan olyan lehetőséget kínál, amelyről nem is álmodtunk korábban. 


Az Aura-Soma® konzultáció
Ahhoz, hogy az Aura-Soma segítő hatását felfedezzük, legjobb, ha egy személyes konzultáción veszünk részt egy képzett konzulensnél.
"Mi vagyunk a szín amit választunk, ez tükrözi lényünket"
  

 

  Kép

 

Miért különleges az Aura-Soma®?

A kétféle folyadék az üvegekben dinamikus, élő energiát tartalmaz, gyógynövény-kivonatok, esszenciális olajak, kristályok és színek energiáját. A készlet folyamatosan bővül, jelenleg 106 csodálatos színkombináció van.

Az Aura-Soma teljesen egyedülálló, amely holisztikus módon egyesíti a természet ajándékait.

A szín a kulcs, amely összeköti az alkotóelemeket, és amelyeken keresztül felfedezzük, hogy az Aura-Soma lelkünk tükre. Az Aura-Soma élő fejlődő rendszer, amely segít abban, hogy növeljük a tudatosságunkat, és egyre jobban érezzük magunkat.

"Nem beavatkozó, szelíd önfejlesztő rendszer"

 

 

KépKép

 

 

 

 Miért hat az Aura-Soma®?

A szín - univerzális nyelv - a szavakon túl közvetlenül hat a tudatunkra. Az Aura-Soma erősíti önismeretünket. Már több, mint húsz éve, hogy világszerte ismert és sikeres ez az Angliából indult rendszer.  

Honnan tudjuk, melyik üvegre van szükségünk?

Egyszerű. Kiválasztjuk azt a 4 üveget a teljes színes készletből, amely a legjobban vonz bennünket, és ebből kiderül, melyik ajánlott számunkra.

 

 Kép
 

 

A konzultáció díja: 7000 Ft.-

 

 

 A főbb Aura-Soma® termékek:

 

 
  
 
Egyensúlyüvegek: 
 

Kép

 

 
Az Aura-Soma rendszer szíve, a színek segítségével támogatnak bennünket a jól-lét, és önmagunk jobb megismerése útján. Az üveget felrázva az olajból egyszerre egy keveset a színeknek megfelelő testtájékon körben a bőrünkre kenhetjük.
 
 
Pommanderek: Kép 
 
„A szín illata” - 3 csepp a tenyerünkben, testünk körül eloszlatva, gyengéd, védő és erőt adó hatású.
 
 
 

 

Kvintesszenciák:
 
„Belső utazásunk segítője”, meditációhoz, csendes elmélkedéshez ajánlott, 3 cseppet a bal csuklóra teszünk, és testünk körül eloszlatjuk.
 
  
 

 

Színesszenciák: Kép 

 

 
„A folyékony fény”, bármelyik színnel összekapcsol, ha erre szükségünk van. Használhatjuk krémbe keverve, fürdőbe, vagy pl. közvetlenül a csuklóra, halántékra cseppentve 3 cseppet.
 
 
 

 

 

Nyakláncmedál 

 Kép

 

 
 
 

 

           

 

Hogyan válassz Nyakláncmedált?

 

Íme néhány módszer, ami alapján kiválaszthatod, melyik medál (vagy akár karkötő) illik hozzád.

1.  Választhatsz medált numerológia alapján a születési dátumodból. Mivel az Aura Soma csodálatosan összeköthető a numerológiával is.

2.  Ha esetleg Arkangyalokkal, vagy Felemelkedett Mesterekkel dolgozol, akkor választhatod azt a medált, ami az ő vibrációjukat, rezgésüket közvetíti feléd.

3. De választhatsz medált az intuíciód alapján is. Hiszen a saját belső intuíciónk a legjobb vezetőnk.

4.  A négy üveg választásból az első üveg. (Lélekrezgés)

 

A Te numerológiai rezgésed kiszámítása a következő: 

Ahhoz, hogy megkapd a Te numerológiai rezgésedet, add össze a születési dátumodat. Pl. 1973.07.07. , akkor 1+9+7+3+7+7=34, és a kétjegyű számot add tovább össze, míg 1 jegyűt nem kapsz. Vagyis 3+4=7. Így a 7-es lesz a Nyakláncmedál száma. A 7-es üveg a sárga/zöld Getsemane Kert üvege.

 

Ha Arkangyalokkal vagy Kozmikus , ill. Felemelkedett Mesterekkel dolgozol,akkor választhatod a hozzájuk tartozó rezgésű medált is.
Arkangyalok: Mihály, Gabriel, Tzadkiel, Raphael, Sandalphon, Haniel, Jophiel, Uriel, Samael, Metatron és Ratziel. 
Felemelkedett és Kozmikus Mesterek: El Morya, Kuthumi, Lady Nada, Hilarion, Seraphis Bey, Krisztus, St. Germain, Orion és Angelica, Pallas Athene & Aeolous, Lady Portia, Lao Ce & Kwan Yin, Sanat Kumara & Lady Venus Kumara, Moha Cohan, Dwjal Khul, Dwjal Khul és Hilarion. 
Továbbá: Őrangyal, Oberon, Titania, Csillaggyermek.

 

A Lélek rezgése alapján:

Az Aura Soma konzultáción a 4 üveg választásból az első üveg a léleküveg, mely megmutatja az életfeladatodat, küldetésedet. Ez is nagyon csodálatos választás lehet a nyakláncmedálra.

  

 

A mappában található képek előnézete Érdekes fotók Aura Soma üvegekről

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Utolsó képFacebook


Archívum

Naptár
<< Április >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Statisztika

Online: 5
Összes: 728088
Hónap: 17659
Nap: 438