Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

img_6681.jpgCélom, hogy minél szélesebb körben megismertessem az emberekkel, hogy milyen ajándékokat adhatnak nekünk a delfinek és bálnák, ha képesek vagyunk összekapcsolódni az energiáikkal, akár személyesen, akár csak telepatikusan. Hiszen ők sokkal többet jelentenek a tengerek és óceánok mosolygós és aranyos lényeinél. A delfinek hordozzák a feltételnélküli szeretet, az öröm forrásának és a jelenben élés kulcsait.

 

A delfinek és bálnák felajánlották a segítségüket az emberiségnek, hát legyen szemünk meglátni, és legyen szívünk megérezni ezt!

Általuk felébreszthetjük magunkban azokat az ősi kódokat, melyeket az évezredek során elnyomtunk, és elfelejtettünk. Már nem emlékszünk arra, hogy milyen amikor a szívünkre hallgatunk, a jelenre koncentrálunk és minden percet a maga teljességében élünk meg. Amikor mindenben és mindenkiben megláthatjuk a jót és képesek vagyunk rácsodálkozni egy gyönyörű virágra vagy éppen egy előttünk elröppenő pillangóra. Elfelejtettük önmagunkat szeretni és ezálatal a körülöttünk lévő világot is, beleértve minden élőlényt. Segítségükkel szembenézhetünk ősi félelmeinkkel és átalakíthatjuk tudatossággá.


Kétféle módon tudjuk a delfinek adta lehetőségeket kihasználni:

1. Személyes és fizikai kapcsolat (pl. delfinekkel úszás program)

2. Energiáikkal összekapcsolódni telepatikus úton, és mint szimbólum által.

 

Delfinterápia itthon:

Mivel a külföldre történő utazás nem mindenkinek adatik meg, hogy találkozzon igazi delfinekkel, így találtunk módot arra, hogy itthon is össze lehessen kapcsolódni a delfin-energiákkal.

A Delfin-energiákkal való összekapcsolódára az alábbi lehetőségeket tudom felajánlani:

 

1. Kék-delfin Relaxációs Terápia

2. Delfin Energia Gyógyítás/Közvetítés

3. Csoportos Delfin-Energia Közvetítés

4. Delfin energiára megnyitó és összekapcsoló Tanfolyamok

.

Delfinterápia külföldön:

Több országban is lehetőség van már igazi delfinekkel találkozni. De kétféle lehetőséget kell itt is megkülönböztetni. Az egyik, amikor befogott és betanított delfinekkel találkozik az ember. A másik pedig, amikor vadon élő delfinekkel van lehetőség együttúszni.

A két variácó közül én az utóbbit támogatom, és ezért alapítottam meg a Blue Dolphin Klubot, melynek keretein belül szervezek Delfinekkel úszás és Elvonulás programot, ahol valóban természetes környetükben tudunk a vadon élő delfinekkel találkozni és együttúszni a Vörös-tengerben.

Küldetésemnek tekintem, hogy minél több embert segítsek hozzá csoportos utazások formájában, hogy megtapasztalhassák ezt a felejthetelen élményt, miközben relaxálunk és meditációkat végzünk a tenger mellett.

 

Mit is tudunk a delfinek emberre gyakorolt hatásáról

Mi is az a Delfin Energia?
 

A Delfin Energia csodálatos és gyógyító frekvenciájával dolgozunk, mely  az Öröm, az Áramlás, a Szeretet, a Bőség és a Szív megnyitásának frekvenciája.

 Kik is a Delfinek?
 

A Delfinekre gyakran mondják, hogy a "Tengerek Angyalai", hiszen a feltételnélküli szeretetet és az örömöt testesítik meg. Akár, ha csak egy fotót is látunk egy delfinről, rögtön mosolyogni és nevetni kezdünk, amitől pedig a lelkünk szárnyra kél. Teljesen biztonságan érezzük magunkat közöttük. Ebben a mélységes biztonság érzésben a delfinek mélyen és finoman érintenek meg, és gyógyítják a szívünket és lelkünket. És elkezdünk felébredni, hogy kik is vagyunk valójában. Az igazi Önvalónk visszatükrőződésévé válik az életünk.

A Delfinek multidimenzionális lények, akik az Egységben léteznek. A tudatosságuk univerzumokon ível át. A hatásuk felülmúlja az időt, teret és fizikalitást. Nem szükséges, hogy fizikai kapcsolatba kerüljünk velük, hogy gyógyulhassunk általuk, - illetve az energiáik által -, és hogy befogadjuk az ő ajándékaikat.

b05407d1b434250e.jpg

A delfinnel történő érintkezés hatására csökken a stressz, a félelem és a feszültség. Az ember feltöltődik pozitív energiákkal és megszabadul a negatív érzelmektől. A delfin megérzi, a nem megfelelő módon működő szervek rezgéseit, miközben szonárjával „letapogatja” az emberi testet (ezt már kutatások támasztják alá). Továbbá az is kutatások által bizonyított tény, hogy a szonárhullámok hatására a gerincvelő és az agy rezgése megváltozik, olyan kémiai anyagok szabadulnak fel, melyek az idegrendszer egészét stimulálják.

 Kép

 Szintén kutatások is bebizonyították, hogy már csak a delfinek hangja, a vibrációja jótékony hatással van az emberi energiamezőre.

A delfin terápia különösen hatékony lehet mentálisan vagy fizikailag fogyatékos gyermekek esetében is, mivel javítja és módosítja a viselkedés mintázatait, ez motiválja a gyermeket, és az észlelés nagymértékű fejlődéséhez vezet.

Tehát a delfin terápia úgy működik, mint egy erős katalizátor, amely lehetővé teszi, hogy a hagyományos terápiás kezelések hatékonyan tudjanak működni, mely együtt a lehetséges legjobb egészségfejlesztés egy fogyatékos gyermek számára.

Természetesen ezekben az esetekben is jelentős segítség lehet a "Virtuális Delfin terápia", ami elérhető nálunk is, azoknak a családoknak, akik nem tudnak befizetni egy külföldön történő delfin terápiára.

A sérült gyermekeket nevelők részére is nagy szeretettel tudom ajánlani a

Delfin Relaxációt vagy a Delfin-energia Gyógyítás-t, mivel ők is nagy megterhelésnek vannak kitéve nap, mint nap. Nagyon fontosnak tartom, hogy a szülők is fordítsanak figyelmet a saját egyensúlyukra és harmónájukra, hiszen akkor tudnak igazán támaszai lenni a sérült gyerekeknek. 

 

 ♦

Delfinterápiáról még itt olvashatsz: www.delfinterapia.eoldal.hu

 

 

További érdekesség a delfinekről Kismamák és leendő Kismamák figyelmébe: 

 

 

Igor Csarkovszkij-t idézve:

"Arra a meglátásra jutott, hogy a delfinek a szülés során leveszik a stresszt a mamáról és a babáról egyaránt. Gyógyító energiájukkal egy közös „bio-mezőt” hoznak létre, amely megnyugtató és felszabadító hatással van minden résztvevőre. „Megérzik, amikor egy nő szülésre készül, és odagyűlnek. Mind az anyát, mind a gyermeket a védelem és a biztonság érzésével ajándékozzák meg.” – vallja a mester. Csarkovszkijék abban is hisznek, hogy ha egy gyermek delfinek jelenlétében születik meg a tengerben, akkor a delfinbábák visszatérnek a helyszínre a baba születésnapján, hogy találkozzanak.

 

Kép


Mivel a delfinbábák fizikai közelsége csak keveseknek adatik meg, Igor szerint elegendő, ha az anyák a gondolat és az érzések erejével idézik meg őket. A terhes és a szülő nőknek azt tanácsolja, segítsék gyermeküket azzal, hogy telepatikus kapcsolatot teremtenek a delfinekkel. Állítja, hogy a delfinekhez és rajtuk keresztül a világmindenséghez kapcsolódva hatalmas energia- és tudásforrás nyílik meg a babák előtt, és megszabadulhatnak a víztől való ősi félelemtől. Nincs kétség, itt már a sámán és a totemállat esetével állunk szemben.

.... A meditáció és a jóga mellett vizualizációs technikákat ajánl: a terhesség alatt a magzat arany fénnyel való körülölelését, szüléskor pedig a medencetájék tágulásának elképzelését, hogy könnyebb legyen a baba útja a szülőcsatornában."

 

Amennyiben kedved kaptál valamilyen formában összekapcsolódni a delfinek energiáival, akkor keress meg minket:

 

Ha személyesen szeretnél találkozni delfinekkel, akkor klikk ide

 

Ha itthon szeretnél a delfin-energiákkal összekapcsolódni, akkor klikk ide

 

 
 


Utolsó képFacebook


Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Statisztika

Online: 16
Összes: 907675
Hónap: 19199
Nap: 805