Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Delfinekkel úszás és elvonulás Program

 

img_6681.jpgdscf0219.jpg 

    

dscf0104.jpg

  Felhívjuk a figyelmet, hogy az utazási programok, kizárólag a Blue Dolphin Egyesület tagjai részére elérhetőek! 

Gyere Te is csatlakozz a Blue Dolphin Egyesülethez, ahol hasonló emberekkel találkozhatsz és közös gyógyító meditációkon, utazásokon is részt vehetsz!

 

Az utazásról az Egyesület weboldalán találhatók további információk:
BlueDolphin Klub weboldala:
www.bluedolphinklub.hu


Kép  december-2007.jpg 
Téged hívnak a Delfinek?

Engem hívtak a delfinek -  

   ez az én történetem:

 

 titania.jpg

"A delfinek mindig is megérintettek és gyerekkorom óta éreztem, hogy valami különleges kapcsolatom van velük. A delfin energiával való összekapcsolódás folyamatát 5 éves felkészítés és beavatások sorozata előzte meg. Amiket tanultam a delfinektől, először a saját életembe kellett beépíteni, és mára már egy új életformává vált. A delfinek energiáit csak nagyon tiszta "testtel- lélekkel és szellemmel lehet befogadni. Ahhoz, hogy a szíved útját kövesd, nagyon nagy bátorságra, és kitartásra van szükség. Ha a világ összeomlik körülötted, neked akkor is stablian kell állni. Így válhatsz csak autentikussá a delfinek energiáinak a képviseletére. 2010. márciusában hirtelen még jobban felgyorsultak körülöttem az események, amikor készen álltam rá.  Olyan érzés volt, mintha feléledt volna bennem egy eddig alvó delfin és elkezdett nekem gondolatokat, ötleteket, útmutatásokat küldeni, és hatalmas inspirációt is adott hozzá. Hívást kaptam arra, hogy végezzek Delfin-Energia Gyógyítást, tartsak delfin meditációkat és szervezzek csoportokat a delfinekhez, mely mindig is nagy álmom volt, melyhez most összeálltak a részletek is. Észrevétlenül csempészték be az életembe az örömöt és ahogy egyre többet foglalkoztam velük, annál több energiát adtak. És ez még csak a kezdet...."  


 ...és a folytatás....

 

Az események olyannyira gyorsultak fel megint, hogy 2010. június 20-27. között volt szerencsém egy hetet eltölteni a Vörös Tengernél, ahol együttúsztam a delfinekkel, ami nagyon megható és felemelő élmény volt. Hatalmas mérföldkővé vált az eddigi életem során ez a találkozás a vadon élő delfinekkel.

 
2011. óta folyamatosan új csapatokat viszek a vadon élő delfinekhez, és a résztvevőket felejthetetlen élményekkel ajándékozzuk meg.
Remélem minél több embert segíthetek hozzá, hogy élje ezt a csodát át. Az én álmom már teljesült! És a Tiéd?

A legközelebbi elvonulás dátuma pedig 2012. november 10-17. Részleteket a Blue Dolphin Egyesület weboldalán találod: http://www.bluedolphinklub.hu/cikkek/delfinekkel-uszas-programok.html

 

 Nézd meg a képgalériákat és biztosan Te is kedvet kapsz az utazáshoz!

2012. áprilisi élmények

2011. novemberi fotók

2011.júniusi fotók  

2010-es fotók

 

 

Ahogy ezeket a sorokat olvasod már érezheted, ahogy a delfinek szeretete és gyógyító energiáik frekvenciája áramlik feléd...

Utazásokkal kapcsolatos infók: 

bluedolphinegyesulet@gmail.com

  

 

A mappában található képek előnézete Delfinekkel úszás 2010


 
 


Utolsó képFacebook


Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Statisztika

Online: 13
Összes: 908892
Hónap: 20043
Nap: 927